Răzvan Lucescu, răpus în doar 9 minute în derby-ul cu Olympiacos. Seară de coșmar pentru Alex Mitriță

Robert Zanfir / 24.10.2021, 22:52
Răzvan Lucescu, răpus în doar 9 minute în derby-ul cu Olympiacos. Seară de coșmar pentru Alex Mitriță

Răzvan Lucescu a pierdut derby-ul cu Olympiacos, 1-2, într-un meci care a contat pentru runda a 7-a din campionatul Greciei. Alex Mitriță a intrat pe parcurs, dar a fost schimbat după doar 19 minute

Olympiacos nu a avut milă de PAOK, în derby-ul rundei a 7-a din Grecia. Echipa lui Răzvan Lucescu a fost inexistentă în prima parte a meciului. Gazdele au dat lovitura în doar 9 minute, când a marcat prin Aguibou Camara, în minutul 20 și de Georgios Masouras, în minutul 31.

Răzvan Lucescu, răpus în doar 9 minute în derby-ul cu Olympiacos. Seară de coșmar pentru Alex Mitriță

Veștile proaste aveau să vină pentru Răzvan Lucescu și în a doua repriză. Tehnicianul lui PAOK l-a introdus pe teren pe Alex Mitriță, în minutul 60. Deși se aștepta ca omul decisiv din meciul câștigat de România cu Armenia să schimbe soarta partidei, acesta s-a accidentat.

Alex Mitriță a rezistat pe teren doar 19 minute, din cauza unei întinderi la inghinali. În locul românului, pe teren a intrat Thomas Murg, cel care a redus din diferență în minutul 81. Austriacul a reluat din voleu, din interiorul careului.

În prelungirile partidei, PAOK putea primi un penalty, dar arbitrul nu a considerat că este henț la o minge lovită cu mâna de moldoveanul Oleg Reabciuk.

În urma rezultatului de duminică seară, PAOK rămâne cu doar 13 puncte și este pe locul 3, la egalitate cu Volos. Olympiacos este lider, cu 17 puncte, urmată de AEK Atena, cu un pas în spate.

Alex Mitriță, out cu Islanda?

Vestea accidentării lui Alex Mitriță nu este una bună pentru Mirel Rădoi. Fostul jucător al Craiovei a fost omul providențial în victoria cu Armenia, 1-0, când a marcat cu o lovitură de cap din interiorul careului.

Cel mai probabil, acesta va rata convocarea pentru meciurile cu Islanda și Liechstenstein, programate pe data de 11 și 14 noiembrie.

Olympiakos – PAOK 2-1. ECHIPELE DE START

Olympiakos: Vaclick – Lala, Sokratis, Cissse, Reabciuk – MVila, M. Camara – Rodrigues, A. Camara, Masouras – El Arabi
Rezerve: Kritinsson – ANdroutsos, Bouchalakis, Kunde, Onyekuru, Papadopoulos, Soares, Valbuena, Vrousai
Antrenor: Pedro Martins

PAOK: Paschalakis – Rodrigo, Varela, Michailidis, Sidcley – Schwab, Esiti – A. Zivkovic, Augusto, Bisewar – Akpom
Rezerve: Zivkovic, Vieirinha, Mihaj, Crespo, Giaxis, El Kaddouri, Murg, Mitriță, Swiderski
Antrenor: Răzvan Lucescu

Chiar am glumit înainte de meci când pregăteam fazele fixe, ne gândeam pe ce jucător să mizăm, dar unul la care nu se așteaptă armenii.

Era ceva neașteptat ca unul din cei mici să vină să dea cu capul, i-am ales pe Mitriță și pe Keșeru să stea la portar, de acolo să vină surpriza.
Mirel Rădoi, după meciul cu Armenia