Răzvan Marin a retrogradat în Serie B! Cagliari s-a făcut de râs în ultima etapă

Octavian Vasilescu / 23.05.2022, 00:27
Răzvan Marin a retrogradat în Serie B! Cagliari s-a făcut de râs în ultima etapă

Echipa lui Răzvan Marin (25 de ani), Cagliari, a retrogradat în mod dramatic în Serie B!

Cagliari a terminat sezonul pe locul 18 în Serie A, după ce a remizat pe terenul ultimei clasate Venezia, scor 0-0. Dacă ar fi câștigat acest joc din runda cu numărul 38, Cagliari s-ar fi salvat de la retrogradare.

Răzvan Marin și Cagliari au retrogradat în Serie B

Răzvan Marin și colegii lui s-au duelat de la distanță cu Salernitana pentru supraviețuire. Nou-promovata a primit vizita celor de la Udinese, care au demolat-o, scor 4-0. Înaintea acestei etape, Salernitana avea două puncte deasupra lui Cagliari.

Cagliari a primit un mare ajutor din partea celor de la Udinese, dar n-au reușit să profite de această ultimă șansă. Echipa lui Răzvan Marin a remizat pe terenul ultimei clasate, Venezia, grupare care era deja retrogradată în Serie B.

Răzvan Marin a fost rezervă la Venezia, dar a intrat pe teren în minutul 58, în locul lui Deiola. La finalul partidei, Marin s-a prăbușit pe gazon, șocat de acest deznodământ. Cagliari va evolua în Serie B în sezonul următor. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Răzvan Marin, pentru că bugetul clubului va avea de suferit.

Răzvan Marin, după fluierul final din meciul Venezia – Cagliari / Captură Digi Sport

Cagliari, înapoi în Serie B

Cagliari este un club fondat în 1920, care are în vitrină un titlu în Serie A, cucerit în sezonul 1969/1970.

Sarzii se întorc în Serie B după șase sezoane consecutive petrecute pe prima scenă a fotbalului italian. În sezonul 2015/2016, Cagliari a promovat după ce a câștigat Serie B.

Acest sezon a fost de-a dreptul de coșmar pentru Cagliari, care a câștigat numai șase meciuri în 38 de runde.

Răzvan Marin a evoluat în 35 de etape pentru Cagliari și a livrat șase pase decisive. El mai are contract cu echipa până în 2024, iar conform site-ului Transfermarkt este cotat la 14 milioane de euro.