Răzvan Marin este dorit la Inter Milano de Antonio Conte! Când se poate realiza transferul

Mihai Cheles 22.01.2021, 07:16
Răzvan Marin este dorit la Inter Milano de Antonio Conte! Când se poate realiza transferul

Italienii de la „CalcioMercatoWeb.it” anunță că internaționalul român Răzvan Marin este dorit la Inter Milano de Antonio Conte, din vară, pentru a-l înlocui pe Marcel Brozovic.

Pentru moment, Marcel Brozovic a trimis asigurări că va continua la Inter cel puțin până în vară. Din acel punct, croatul ar putea da curs ofertelor din Spania sau Germania și ar putea părăsi Italia. Pentru a umple golul, Antonio Conte s-a gândit la mijlocașul lui Cagliari, Răzvan Marin. Cele două cluburi se află în relații foarte bune, astfel că o mutare nu ar fi deloc imposibilă.

Răzvan Marin este dorit la Inter Milano de Antonio Conte! Când se poate realiza transferul

Răzvan Marin a ajuns la Cagliari în vara lui 2020, sub formă de împrumut de la Ajax Amsterdam. Însă, clubul din Sardinia are obligativitatea de a achita olandezilor, până în vara lui 2021, aproximativ 10 milioane de euro. Internaționalul român a început să joace din ce în ce mai bine pentru Cagliari, iar dacă va menține aceeași rată de progres, poate fi o soluție viabilă pentru Antonio Conte. Italianul caută un mijlocaș care să se achite de ambele faze defensive, tehnic, disponibil la efort.

Fostul mijlocaș al Viitorului ar fi perfect în opinia sa. Dacă va decide să înainteze o ofertă, Cagliari va cere între 15 și 20 de milioane în schimbul românului. Cu toate acestea, ținând cont de cât de bine se înțeleg cele două cluburi, cu multe transferuri între ele la activ, este foarte posibil ca românul să fie inclus în vreo tranzacție, într-un schimb de jucători, iar suma de transfer să fie un aproximativă, echivalentă.

În momentul de față, Antonio Conte îi are la mijlocul terenului pe Marcelo Brozovic, Nicolo Barella, Stefano Sensi, Roberto Gagliardini, Arturo Vidal, Christian Eriksen și Matias Vecino – accidentat. Sunt șanse mari ca în vară, Brozovic, Vidal, Eriksen și Vecino să părăsească formația din Milano.

Răzvan Marin este dorit la Inter Milano de Antonio Conte! Când se poate realiza transferul

Răzvan Marin, de la „cel mai slab” la „cel mai bun”

În sezonul actual, Răzvan Marin a evoluat în 18 partide din Serie A, marcând un gol, și în două meciuri din Cupa Italiei. Internaționalul român a avut evoluții sinusoidale. A alternat meciurile foarte slabe, cu cele foarte bune. Astfel, nici măcar fanii lui Cagliari nu mai știu la ce să se aștepte de la fotbalist.

În ultima etapă, rolul lui Răzvan Marin a fost schimbat. A fost mutat din „mijlocaș la închidere”, în „mijlocaș central-dreapta, box-to-box”, iar efectul a fost unul neașteptat. A fost cel mai bun jucător al lui Cagliari în înfrângerea cu AC Milan, scor 0-2.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe