Răzvan Marin, gata de un transfer istoric! Legenda Milanului, Paolo Maldini, a venit personal la negocieri

Ștefănescu Dragoș / 10.06.2021, 13:28
Răzvan Marin, gata de un transfer istoric! Legenda Milanului, Paolo Maldini, a venit personal la negocieri

După un sezon în care echipa sa Cagliari s-a luptat pentru evitarea retrogradării în Serie B, Răzvan Marin(25 de ani) este dorit de un gigant al fotbalului mondial și anume AC Milan. AC Milan s-a clasat pe locul doi în Serie A reușind astfel calificarea directă în grupele Champions League după o pauză de șapte ani.

Răzvan Marin – transferul carierei. Poate ajunge la Milan

Răzvan Marin a fost sezonul trecut unul dintre cei mai buni jucători ai lui Cagliari iar evoluțiile sale bune au atras atenția cluburilor mari din Italia. Mai multe publicații italiene anunță interesul celor de la AC Milan pentru fotbalistul român. Clubul milanez ar fi demarat deja negocierile și oferindu-le celor de la Cagliari 15 milioane de euro pentru transferul lui Marin. La negocieri au participat Tommaso Giulini, președintele lui Cagliari și din partea Milanului legenda Paolo Maldini și directorul sportiv Frederic Massara.

Pentru clubul din Sardinia ar fi un transfer profitabil știut fiind faptul ca au plătit pentru aducerea lui Răzvan de la Ajax Amsterdam suma de 12,5 milioane de euro. Pentru jucătorul român acest transfer ar fi un mare pas înainte în carieră. Sezonul trecut s-a luptat cu echipa sa pentru evitarea retrogradării iar acum ar putea juca cu AC Milan direct in grupele Champions League. Astfel Răzvan Marin ar putea deveni coleg de echipă cu Ciprian Tătărușanu care este de un an jucătorul celor de la AC Milan.

Olympique Lyon în cursa pentru Răzvan Marin

După AC Milan o altă mare echipă din Europa și-a arătat interesul pentru transferul lui Răzvan Marin. Olympique Lyon ar fi trimis deja o ofertă jucătorului român după cum a declarat jurnalistul Gianluca Di Marzo. Jurnalistul italian a anunțat că Lyon a înaintat deja o ofertă pentru italieni, de 15 milioane de euro, exact suma la care internaționalul român este cotat de transfermarkt.com.

Francezii îl consideră pe Marin înlocuitorul perfect pentru Houssem Aouar. Mijlocașul francez a fost dorit insistent de Zinedine Zidane la Real Madrid, dar după plecarea acestuia de pe banca echipei de pe Santiago Bernabeu, Juventus este echipa care are cele mai mari șanse să-l transfere pe mijlocașul francez.

În 2019, când l-au transferat definitiv de la Standard Liege, cei de la Ajax Amsterdam erau convinși că mijlocașul român va deveni în scurt timp unul dintre oamenii de bază ai echipei. Din păcate pentru el, antrenorul Erik Ten Hag l-a folosit atunci doar în 17 partide și așa a ajuns la Cagliari, sub formă de împrumut. În urma evoluțiilor bune in tricoul sarzilor aceștia l-au cumpărat definitiv un an mai târziu.