Răzvan Zăvăleanu interzice cuvântul faliment la Dinamo: „Nu trebuie să mai vorbim despre astfel de lucruri”

George Drafta 26.04.2023, 00:18
Răzvan Zăvăleanu interzice cuvântul faliment la Dinamo: „Nu trebuie să mai vorbim despre astfel de lucruri”

Administratorul judiciar al lui Dinamo a vorbit despre situaţia clubului alb-roşu la aproximativ două luni de la preluarea pachetului majoritar de acţiuni de către grupul Red&White.

Iar cea mai mare provocare în tot acest timp a fost obţinerea licenţei pentru participarea în viitoarea ediţie de campionat. Lucru de care a vorbit recent şi Eugen Voicu. Cel care i-a asigurat pe fani că nu vor fi probleme în privinţa acestui obiectiv important. Răzvan Zăvăleanu a mers mai departe şi a anunţat că termenul faliment nu ar trebui să mai fie rostit atunci când vine vorba despre viitorul grupării din Ştefan cel Mare.

Falimentul lui Dinamo, un scenariu care nu mai este luat în calcul în Ştefan cel Mare
Falimentul lui Dinamo, un scenariu care nu mai este luat în calcul în Ştefan cel Mare

„Din câte am înţeles de la noii noştri acţionari problema este rezolvată, nu ar trebui să ne facem probleme. Avem în societate oameni serioşi care vor aduce banii necesari. Sunt o serie de oameni care au acceptat reeşalonările şi de asta suma nici nu este foarte mare, vorbim inclusiv de jucători.

Dar este evident că va trebui să existe o concentrare pentru plata restului de bani. Au fost clipe grele după retrogradare şi vă aduceţi aminte declaraţiile mele care au fost optimiste şi iată ca s-au îndeplinit. Nu trebuie să mai vorbim despre faliment, suporterii nu ar trebui să îşi facă probleme în privinţa unei astfel de posibilităţi”, a fost comentariul lui Răzvan Zăvăleanu, la Digi Sport.

Se aşteptă acordul pentru noul plan

Noul plan de reorganizare validat de Adunarea Creditorilor trebuie să mai primească şi votul tribunalului. Acest aspect ar trebui să fie doar o formalitate potrivit administratirului judiciar al „câinilor”.

„Deocamdată nu avem termen, aşteptăm să vedem ce zice judecătorul sindic în această privinţă. Sumele din actualul plan de reorganizare nu sunt sustenabile astăzi, sperăm ca lucrurile să meargă cât mai repede. Am avut o surpriză la primul plan, dar sunt lucruri dincolo de voinţa noastră.

Aşteptăm să vedem ce o să se întâmple.  Trebuie să vă spun că planul nu a luat în calcul varianta optimistă a promovării în prima ligă. Planul se bazează pe aportul acţionarilor şi aportul sponsorilor. Sunt întrunite toate condiţiile legale. În privinţa salariilor sunt mici întârzieri, dar în principiu sunt ok”, a încheiat Zăvăleanu.

Urmăriți Playsport.ro și pe