Reacția celor de la Voluntari după ce Gigi Becali a spus că ar cumpăra clubul. ”Își dorește o nouă provocare”

George Drafta 05.05.2023, 14:02
Reacția celor de la Voluntari după ce Gigi Becali a spus că ar cumpăra clubul. ”Își dorește o nouă provocare”

Gigi Becali a lansat ipoteza unui posibile mutări şoc în fotbalul românesc.

Chiar dacă va fi convins de oferta pe care o va primi pentru a renunţa la pachetul majoritar de acţiuni pe care îl deţine la FCSB, omul de afaceri nu vrea să renunţe complet la fenomen.

A şi dat numele echipei pe care ar dori să o preia în această situaţie. Este vorba despre FC Voluntari, gruparea al cărei stadion se afla la aproximativ un kilometru de reşedinţa sa din Pipera. Latifundiarul a şi divulgat public care va fi planul său în cazul în care lucrurile vor evolua în această direcţie.

Mesaj dinspre Voluntari

Intenţia sa a fost însă ironizată de directorul general al ilfovenilor, Bogdan Bălănescu.

Bogdan Bălănescu, sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Bogdan Bălănescu, sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Fostul oficial al lui Dinamo dezvăluie că este puţin probabil ca mutarea să se perfecteze. În condiţiile în care primarul Florentin Pandele nu ar vrea să renunţe la gruparea de lângă Bucureşti.

„Eu nu cred că Florentin Pandele ar da echipa. Ca să fac o glumă, poate că singura șansă să câștige domnul Becali titlul e să vină la Voluntari. Văd că de 8 ani nu a mai câștigat și probabil își dorește o nouă provocare. Eu cred că ar accepta un ajutor din partea dânsului, dar să dea echipa nu cred”, au fost cuvintele lui Bălănescu, pentru Fanatik.

FC Voluntari este un club înfiinţat în 2010 şi care din 2015 evoluează constant în Superlgă. Cel mai probabil, Armaş & Co îşi vor asigura un nou sezon pe prima scenă, având cinci puncte avans deasupra zonei roşii cu 3 etape înaintea finalului de sezon.

Sursă foto: Imago / Flaviu Buboi
Sursă foto: Imago / Flaviu Buboi

 

Ilfovenii au în palmares două trofee, ambele cucerite în 2017. Este vorba despre Cupa României şi Supercupa României, la care se adaugă un alt ultim act disputat în Cupa României în stagiunea precedentă.

Finul, invitaţie pentru naş

Florentin Pandele nu a exclus însă o posibilă implicare a lui Gigi Becali la clubul pe care l-a sprijinit atâţia ani.

„Este o veste extraordinar de bună, mai ales că dânsul trăiește de zeci de ani aici. Oricine vine și investește sume de bani la acest club va fi cu siguranță foarte bine primit! Ce pot să vă spun este că eu sunt pregătit să ajung la final cu fotbalul: am promovat echipa FC Voluntari în Superliga, am câștigat trofee.

Dacă vine domnul Becali la FC Voluntari, atunci ne putem ocupa mai mult și de celalalte secții pe care le avem, mai ales că baschetul a avut rezultate foarte bune. Nu uitați că Voluntari este un adevărat oraș al sportului”, a fost intervenţia lui Florentin Pandele pentru ProSport.

Urmăriți Playsport.ro și pe