Reacția lui Gigi Becali când aude înjurături în preajma lui: „N-ar spune un cuvânt urât și dacă-l bați”! Mitică Dragomir l-a dat de gol

Catinca Giosanu 21.11.2023, 13:11
Reacția lui Gigi Becali când aude înjurături în preajma lui: „N-ar spune un cuvânt urât și dacă-l bați”! Mitică Dragomir l-a dat de gol

Gigi Becali nu suportă să mai audă înjurături în preajma lui. Finanțatorul celor de la FCSB şi-a schimbat obiceiurile și intenționează să se retragă la o mănăstire din Vâlcea. Însă va face acest lucru caută să stea cât mai departe de oamenii care aruncă cu vorbe jignitoare fără să se gândească că îl mânie pe Dumnezeu atunci când îi jignesc pe semenii lor. Mitică Dragomir a fost cel care l-a dat de gol pe milionarul din Pipera.

Mitică Dragomir, noi dezvăluiri despre Gigi Becali

Mitică Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a făcut o nouă serie de dezvăluiri despre patronul celor de la FCSB. Ex-oficialul a spus că Gigi Becali nu mai suportă sub nicio formă înjurăturile. El susține că influentul om de afaceri și-a schimbat obiceiurile odată ce s-a apropiat din ce în ce mai mult de cele sfinte.

Dacă în anii anteriori Gigi Becali obișnuia să țină discursuri spumoase ori de câte ori echipa pe care o finanțează pierdea câte un meci important, acum el vorbește mult mai calm şi împăciuitor. Fostul șef al LPF a evidențiat că transformarea latifundiarului din Pipera este una spectaculoasă.

”Nu suportă să spui înjurături urâte”

Mitică Dragomir a explicat că noul Gigi Becali evită să aibă în jurul lui oameni care înjură sau care fac referire la cele sfinte într-un mod batjocoritor. Fostul oficial a mai spus că patronul FCSB-ului nu reacţionează deloc agresiv în momentul în care aude cuvinte jignitoare în preajma sa, ci preferă să se îndepărteze.

La el acum poți să-i faci orice, numai să nu înjuri, să nu vorbești despre dogme. Să nu spui înjurături urâte. Cu mine a asistat, s-a ridicat și a plecat. S-a dus și s-a întors și a zis că dacă mai înjuri de Paști, Dumnezei, nu mai vorbesc cu tine. Sau când te liniștești vin, vorbesc cu tine.”, a punctat Mirică Dragomir.

În momentul în care a fost întrebat dacă latifundiarul caută să-i dea afară pe cei care folosesc cuvinte vulgare în preajma sa, fostul șef al LPF a oferit următorul răspuns:

Nu, pleacă el și când te liniștești se întoarce. El n-ar spune un cuvânt urât și dacă-l bați.”, a mai spus Mitică Dragomir, conform fanatik.ro.

Becali, despre retragerea la mănăstire

Gigi Becali a spus în mai multe rânduri că vrea să se călugărească, cu toate că a anunţat că nu mai ia în calcul să vândă FCSB şi să se retragă din fotbal.

Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire peste vreo 10 ani. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile… Eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie.

Aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit… Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii. E greu ce vreau, dar nu imposibil”, a evidențiat Gigi Becali, într-un interviu mai vechi.

Urmăriți Playsport.ro și pe