Reacția lui Iuliu Mureșan după ce a semnat cu Dinamo: „Jucătorii sunt principala noastră preocupare. Vom mai face transferuri!”

Giosanu Catinca 06.07.2021, 13:35
Reacția lui Iuliu Mureșan după ce a semnat cu Dinamo: „Jucătorii sunt principala noastră preocupare. Vom mai face transferuri!”

Iuliu Mureșan a acceptat să vină la Dinamo. Oficialul a oferit și o primă reacție după ce a semnat cu gruparea din șoseaua Ștefan cel Mare. El susține că jucătorii sunt principala sa preocupare. Pe deasupra, a spus că formația roș-albă va mai face trasferuri.

Reacția lui Iuliu Mureșan după ce a semnat cu Dinamo

Iuliu Mureșan a fost conștient în ceea ce se bagă în momentul în care a venit în Ștefan cel Mare. Ultima dată, el a fost la Hermanstadt. La clubul din Sibiu nu a avut rezultate prea bune, însă de data aceasta e pus pe fapte mari.

Oficialul vrea să îndrepte și problema referitoare la neplățile salariale, mai ales că jucătorii s-au revoltat în ultima perioadă de timp. Căpitanul Deian Sorescu este doar unul dintre jucătorii care reclamă că nu mai sunt băgați în seamă nici măcar de suporterii-acționari din DDB. Aceștia din urmă, la fel ca și spaniolii, și-au încălcat promisiunile față de ei.

Suntem dezamăgiți și supărați pentru că a fost un an greu. Așa cum știe toată lumea și noi, mereu, jucătorii am fost cei care am înțeles și am lăsat de la noi. Băieții au renunțat la o parte din bani în decembrie dacă nu mă înșel, când s-au renegociat contractele. Li s-a promis atunci că dacă își vor renegocia contractele și vor ajunge la o înțelegere cu clubul sau cu cei din DDB de atunci, nu vor mai avea parte de restanțe financiare. Nu s-a întâmplat acest lucru.

S-au mai promis multe chestii de atunci. S-a promis că se va pleca în vacanță cu minimul salariu luat. Nu s-a întâmplat nici acest lucru. Ni s-a promis că atunci când vom începe pregătirea din acest sezon vor veni și vor discuta cu noi și vor băga în salariu înainte de a pleca în cantonamentul din Turcia. Nu s-a întâmplat nici acest lucru.

Am fost trași de timp cu chestile cu banii și ei știau exact că se va ajunge aici.”, a afirmat Deian Sorescu, în urmă cu puțin timp.

„Jucătorii sunt principala noastră preocupare. Vom mai face transferuri!”

Pe lângă datoriile pe care le are Dinamo față de jucători, Mureșan a dezbătut și problema transferurilor. Până acum, echipa roș-albă a avut interdicție în acest sens.

Am fost la Săftica. Am discutat deja cu Dusan Uhrin și cu jucătorii. Cel mai mult ne preocupă acest lucru și desigur că vrem să facem plăți, să însănătoșim situația clubului și să ieșim din insolvență. Sigur că jucătorii sunt principala noastră preocupare. Încercăm să mai aducem jucători.

Băieții se antrenează foarte bine și nu s-a mai pus problema să nu se antreneze. O să vorbesc cu Dusan Uhrin și probabil că vom avea și un amical.”, a spus Iuliu Mureșan, într-o intervenție la PRO X.