Reacție dură a lui Edi Iordănescu după „răutățile” lui Helmuth Duckadam. Ce i-a răspuns antrenorul lui FCSB

Gabriel-Alexandru Ioniță / 11.09.2021, 17:55
Reacție dură a lui Edi Iordănescu după „răutățile” lui Helmuth Duckadam. Ce i-a răspuns antrenorul lui FCSB

Edi Iordănescu a susținut conferința de presă premergătoare meciului cu Dinamo din etapa a opta a Ligii care se va juca duminică seară pe Arena Națională.

Printre altele, antrenorul FCSB-ului a comentat și declarațiile făcute recent de Helmuth Duckadam. Fostul mare portar al Stelei a spus că și-ar dori să îl vadă pe Cătălin Straton titular în poarta roș-albaștrilor. El a argumentat prin faptul că Andrei Vlad ar avea nevoie de o mică pauză după ce a comis câteva greșeli importante în acest început de sezon.

Edi Iordănescu i-a răspuns lui Helmuth Duckadam

Antrenorul FCSB-ului nu s-a arătat foarte deranjat de sugestia lui Duckadam. El a transmis că ține cont de toate părerile formulate în spațiul public. Însă decizia finală îi aparține în totalitate.

Orele ce urmează sunt foarte importante. Aștept anumite răspunsuri de la jucători, după care împreună cu staff-ul o să definitivăm primul 11. Domnul Duckadam are tot respectul meu, o știe, am și lucrat împreună aici în trecut. Am avut o comunicare permanentă. E un om care mi-a arătat sprijin în spațiul public de fiecare dată când a putut. Are tot timpul păreri obiective, însă eu sunt aici zi de zi cu ei, dialoghez cu ei, îi văd.

Când am verificat ultima dată, eu făceam echipa, așa că așteptați-vă să țin cont de părerea tuturor, dar să fac ceea ce cred eu că e mai bine. Calendarul nu l-am stabilit eu. Nu am avut jocuri accesibile. Îmi era mai ușor să zic că aștept pauza competițională și evitam un joc greu acasă cu Sepsi și la CFR. Nu am făcut asta, am dat un mesaj clar, îmi asum”, a spus Edi Iordănescu la conferința de presă.

„Dacă îl forțezi prea mult pe Vlad, face o nouă greșeală”

Declarațiile lui Duckadam au venit în contextul în care Andrei Vlad a greșit grav la meciul pe care FCSB l-a pierdut cu 4-1 în deplasare cu CFR Cluj înainte de pauza competițională.

Fostul mare portar se teme că internaționalul român de tineret va fi dărâmat psihic în cazul în care va comite o nouă greșeală împotriva celor de la Dinamo.

Dacă va juca Vlad nu știm. A avut două probleme la ultimul meci. Da, aș vrea să joace Straton la meciul ăsta. Cred că dacă îl forțezi prea mult pe Vlad după anumite greșeli, face o nouă greșeală. l-aș lăsa să se odihnească măcar un meci. Să-l ajuți și psihic. Dacă va mai face o greșeală cu Dinamo, atunci iar e terminat de tot”, a spus Helmuth Duckadam la Digi Sport.