Reacție patriotică a lui Kylian Mbappe după ce a fost acuzat de spanioli că a înșelat Real Madrid: „Nu am refuzat”

Radu Bordei 24.05.2022, 15:49
Reacție patriotică a lui Kylian Mbappe după ce a fost acuzat de spanioli că a înșelat Real Madrid: „Nu am refuzat”

Kylian Mbappe a ieșit să răspundă criticilor venite pe adresa sa, după ce a luat decizia de a rămâne la PSG. Clubul din capitala Franței s-a dat peste cap să îi îndeplinească toate poftele. Și atacantul a întors spatele Madridului, deși vara trecută a încercat să forțeze un transfer la Real. Kylian a explicat motivul pentru care ar fi refuzat, acum, oferta galacticilor.

Explicația dată de Kylian Mbappe când a fost întrebat de ce a refuzat Realul. „Nu am ales PSG”

Atacantul francez a surprins pe toată lumea când a explicat motivele din spatele deciziei de a rămâne la Paris. Acesta nu a dorit să plece de acasă.

Eu nu am refuzat Real, eu am spus da Franței. Acesta a fost principalul motiv. Nu a fost adevărat ce s-a tot vorbit că am forțat lucrurile la negocieri, din contră. nu am vrut să pun presiune pe nimeni, a explicat Mbappe

Mbappe a recunoscut că va trebui să dea explicații în fața colegului de la națională, Karim Benzema, care îl aștepta la Madrid.

Nu am vorbit deloc cu Karim, despre venirea la Real Madrid. Știu că el dorea să vin, așa că vom vorbi la națională. Va dori să știe de ce am ales așa și îi voi explica. El este colegul meu la națională, dorea să fim și la club, ne înțelegem foarte bine, a completat internaționalul de 23 de ani.

„Nu am nevoie de Real Madrid să câștig Balonul de Aur”

Mbappe visează să calce pe urmele idolului său, Cristiano Ronaldo și să câștige Balonul de Aur. Francezul nu mai crede că prezența la Real Madrid i-ar fi crescut șansele.

Regulile s-au schimbat, nu mai ai depinzi de echipa ta, de campionat, de club. Acum văd că cel care câștigă este cjucătorul cel mai în formă din sezon. Dacă ești cel mai bun, atunci vei câștiga trofeul.

Dar nu pot să recunosc că PSG nu se compară cu Real Madrid. Acolo vorbim de istorie, de tradiție, este altceva. PSG este un club tânăr, dar care își dorește să crească repede, a mai declarat Mbappe

Presa a explicat că atacantul va avea drepturi crescute, conform noii înțelegeri cu PSG. Acesta ar avea un cuvânt de spus chiar și în privința antrenorului. Deși s-a zvonit că Mbappe ar fi vrut alt tehnician, se pare că relația bună pe care o are cu Pochettino îl va ține pe antrenor pe loc.

Nu am cerut nicio garanție în privința antrenorului. Știu că mai are contract, deci asta e garanția. Eu sper să rămână antrenorul nostru, m-am înțeles foarte bine, a comentat francezul

Urmăriți Playsport.ro și pe