Reacție târzie și vinovată a oficialilor de la Rapid după scandalul din meciul cu CFR Cluj: „Și noi am fost defavorizați în multe meciuri”

Radu Bordei 31.10.2022, 17:17
Reacție târzie și vinovată a oficialilor de la Rapid după scandalul din meciul cu CFR Cluj: „Și noi am fost defavorizați în multe meciuri”

Rapid a obținut o victorie contestată, în fața campioanei CFR Cluj. Giuleștenii au câștigat cu două goluri marcate de la 11 metri, după ce arbitrul i-a penalizat de două ori pe clujeni. Ambele decizii au fost contestate de ardeleni. Rapidiștii au răspuns mai târziu, după ce multă lume din fotbal a reacționat la modul cum echipa lui Mutu s-a impus.

Cei de la Rapid ies la atac, după meciul cu CFR Cluj. „Nu a ieșit nimeni când noi am fost defavorizați în trecut”

Giuleștenii n-au uitat deciziile luate contra lor, cum a fost golul anulat contra Chindiei și nu numai. Daniel Niculae a recunoscut că a doua lovitură de pedeapsă, cea obținută de Dugandzic, a fost acordată ușor, dar nici nu înțelege reacțiile furibunde ale celor de la CFR Cluj și nu numai.

Noi am fost defavorizați multe etape și nu cred că a ieșit nimeni, în afara unui comunicat oficial, când deja paharul era plin și curgea și din el, nu cred că a ieșit nimeni să spună așa ceva. Cum au fost defavorizați? La primul este penalty clar, mai clar de atât nu se poate. Yuri respinge din fața lui Luckassen, apoi portarul face ce face. La Marko nu a fost simulare, este ținere reciprocă. Burcă îi dă drumul mai târziu, este un penalty obținut de atacantul nostru. Da, a fost ușor acordat, asta este clar.

Dar așa și eu pot zice că Deac merita galben pentru faultul tare din primele minute, apoi poate era eliminat. Nu este fair-play să vorbești de echipa adversă. Și noi am avut arbitraje prin care am fost defavorizați și nu am vorbit despre echipele respective, ci pur și simplu despre maniera de arbitraj. Însă, să spui că a avut tentă arbitrul mi se pare exagerat și lipsit de fair-play”, a explicat președintele Rapidului, pentru Fanatik

Dan Petrescu, acuzații grave după eșecul cu Rapid: „Viciere clară de rezultat”

Dan Petrescu a mers până la a spune că arbitrajul de la acest meci i-a adus aminte de ce se întâmpla înainte de Revoluție la Scornicești. Totuși, el a insistat că nu ar dori să le ia din merite celor de la Rapid și lui Adrian Mutu în mod special. De notat că arbitru VAR la această partidă a fost Ovidiu Hațegan. La faza celui de-al doilea penalty, el nu i-a transmis nimic lui Cătălin Popa, nici măcar că ar fi bine dacă ar merge la marginea terenului, pentru a vedea și el din nou acel moment.

Mi s-a părut un arbitraj ca pe vremea lui Scornicești, dar nu vreau să îi iau din merit Rapidului și lui Mutu. A fost o viciere clară de rezultat. Nu înțeleg dacă ai VAR… E foarte clară faza. Cam orice acțiune a fost judecată în favoarea lor. Nu aș vrea să iau din meritele celor de la Rapid, nu ar fi corect. De ce să mă duc să fac scandal? Am încercat să îi respect pe toți, și pe arbitri. Acum nu trebuie să îl omorâm pe arbitru. E păcat că avem VAR, dar nu îl folosim.
Dan Petrescu

Urmăriți Playsport.ro și pe