Real a mai suferit o lovitură! Madrilenii au rămas și fără antrenor

Radu Bordei 22.01.2021, 22:16
Real a mai suferit o lovitură! Madrilenii au rămas și fără antrenor

Real a mai suferit o lovitură! Nimic nu pare să meargă pentru campioana Spaniei în acest moment. Realul a avut o săptămână de coșmar. Echipa antrenată de Zidane a pierdut deja două trofee. Este vorba de Supercupa Spaniei, acolo unde a fost eliminată de Athletic Bilbao în semifinale. Bascii au și câștigat trofeul, în finala cu Barcelona.

Marea umilință a venit, însă, în Cupa Spaniei, unde o echipă de Liga a treia i-a eliminat pe galctici în prelungiri. Și asta în timp ce jucau în 10 oameni. Acest eșec a reprezentat o lovitură pentru toată suflarea madrilenă. Acum însă, o nouă veste proastă i-a lovit pe jucătorii și suporterii Realului.

Real a mai suferit o lovitură! Zinedine Zidane a fost depistat pozitiv cu coronavirus

Zinedine Zidane a promis că va face orice să îndrepte situația, dar francezul nu va fi pe bancă la meciul următor, de sâmbătă. Realul va trebui să treacă de Alaves fără să fie ajutați de sfaturile tehnicianului. Fostul mare internațional a fost depistat pozitiv cu coronavirus și a intrat în izolare.

Campionul mondial din 1998 mai stătuse în izolare, în urmă cu câteva săptămâni. Atunci Zidane intrase în contact cu o persoană pozitivă și s-a temut să nu se infecteze. Testul a relevat însă că nu era cazul și Zizou a scăpat. De data aceasta, însă, lucrurile nu au stat la fel. Zidane a fost depistat pozitiv și va lipsi cel puțin 10 zile de pe banca echipei sale.

Zidane și jucătorii săi trec printr-o perioadă grea

Rezistă Realul fără Zidane pe bancă?

Momentul nu putea să fie unul mai prost pentru francez. În ciuda ultimelor eșecuri, Realul este implicată în lupta la titlu și în Liga Campionilor. Măcar unul din aceste trofee ar salva sezonul campioanei Spaniei. Zidane știe însă că nu își permite pași greșiți.

În campionat Realul este pe locul doi, dar la 7 puncte în spatele liderului Atletico. Rivala din Madrid are și un meci mai puțin, iar trupa lui Simeone a mers ca un ceas în acest sezon. Așa că misiunea Realului este și mai grea, mai ales că Zidane nu va fi alături de jucători

Coronavirusul, lovitura decisivă pentru Zidane?

Presa spaniolă este tot mai convinsă că francezul nu va fi pe bancă și în sezonul viitor. Deocamdată, însă, Florentino Perez merge pe mâna omului care a adus trei Ligi ale Campionilor și două titluri la Madrid. Zidane a mai avut perioade proaste, dar de fiecare dată a revitalizat echipa. Așa că șefii clubului îi vor da credit până în vară. Dacă, însă, nu va obține niciun trofeu, atunci francezul ar putea rămâne fără job.

Urmăriți Playsport.ro și pe