Real Madrid are pregătit planul B, dacă ratează transferul lui Erling Haaland. Vor scoate din buzunar aproximativ 60 de milioane de euro

Gabriel Peneș / 04.05.2021, 14:16
Real Madrid are pregătit planul B, dacă ratează transferul lui Erling Haaland. Vor scoate din buzunar aproximativ 60 de milioane de euro

Real Madrid are pregătit planul B, dacă ratează transferul lui Erling Haaland. „Albii” sunt pregătiți să scoată din buzunar aproximativ 60 de milioane de euro pentru un atacant din Serie A. Cum telenovela Haaland pare că nu se va sfârși cu bine pentru echipa lui Zidane, madrilenii s-au reorientat deja către un sîrb de 21 de ani.

Real Madrid are pregătit planul B, dacă ratează transferul lui Erling Haaland

Norvegianul pare că nu se mai dă dus de la Borussia Dortmund. Real Madrid are pregătit planul B în caz că ratează transferul lui Erling Haaland. Ițele fotbalului sunt încurcate, mai ales când e vorba de numele mari. Haaland, prin prestațiile sale, s-a transformat în cel mai „vânat” jucător din Europa. Poate mai mult decât Mbappe, al cărui destin la PSG încă e neclar. La fel cum pare situația lui Haaland la Dortmund.

Real, Barcelona și Manchester City se luptă pentru racolarea atacantului norvegian. Sumele vehiculate pentru un transfer „bat” spre 150 de milioane de euro. La care se adaugă salariul imens solicitat de jucător – s-a vorbit de 30, dar și de 60 de milioane de euro anual – plus comisionul agentului său, Mino Raiola. Undeva, spre 20 de milioane de euro. Și nu sunt multe cluburi care și-ar permite această „cumpărătură de lux”.

Real Madrid are pregătit planul B, dacă ratează transferul lui Erling Haaland. Vor scoate din buzunar aproximativ 60 de milioane de euro
Real Madrid are pregătit planul B, dacă ratează transferul lui Erling Haaland. Vor scoate din buzunar 60 de milioane de euro pentru Dusan Vlahovic, vârful de 21 de ani al Fiorentinei/Sursa foto: Facebook – ACF Fiorentina

Vor scoate din buzunar aproximativ 60 de milioane de euro

Dar Haaland pare că nu se mai dă dus de la Dortmund. Directorul sportiv al grupării germane, Sebastian Kehl a declarat de curând că norvegianul și-a dat acordul pentru a rămâne și sezonul următor la echipa la care s-a consacrat.

Vă pot spune că Erling Haaland va rămâne la Borussia Dortmund și în sezonul viitor. Erling și-a dat acordul, a acceptat. Îl văd în fiecare zi și vă pot spune că se identifică cu acest club și vrea să rămână cel puțin încă un an”, a explicat Kehl pentru canalul tv german Sport1.

Ca orice club mare care se respectă, Realul a pregătit și o variantă B pentru postul de atacant central. Potrivit spaniolilor de la Mundodeportivo, alesul este sârbul de 21 de ani, Dusan Vlahovic, jucătorul Fiorentinei. În acest sezon, Vlahovic a reușit să marcheze 19 goluri în cele 33 de meciuri jucate în Serie A. El este depășit în topul golgheterilor primei ligi din Italia doar de Cristiano Ronaldo, 27 de goluri, și Romelu Lukaku, cu 21 de goluri.

Fiorentina cere 60 de milioane de euro pe atacantul său. Pe fir sunt intrate și 2 mari cluburi italiene, Milan și Roma. Ambele ar dori să aibe o soluție de înlocuire pentru Zlatan Ibrahimovic, respectiv Edin Dzeko. Oricum va fi, Real Madrid va avea, din vară, un atacant central nou. E vorba tot de un sârb, Luka Jovic. Vârful de 23 de ani aparține Realului, dar a fost împrumutat pentru 6 luni la Eintracht Frankfurt. Din vară, Jovic va fi rechemat la clubul de pe Santiago Bernabeu.