Real Madrid dă primul tun pe piața transferurilor după plecarea lui Sergio Ramos! E „preferatul” lui Carlo Ancelotti de la Euro 2020

Giosanu Catinca / 19.06.2021, 14:11
Real Madrid dă primul tun pe piața transferurilor după plecarea lui Sergio Ramos! E „preferatul” lui Carlo Ancelotti de la Euro 2020

Odată cu plecarea lui Ramos Carlo, Ancelotti vrea să pornească reconstrucția la Real Madrid. După un sezon în care pandemia a afectat fotbalul, madrilenii au un buget mai mic acum, iar noul antrenor e gata să reformeze echipa chiar și în aceste condiții.

Real Madrid dă primul tun pe piața transferurilor după plecarea lui Sergio Ramos!

După ce Segio Ramos ar fi acceptat reducerea salariului cu 10 la sută, de la 12 milioane de euro, Real Madrid dă primul tun pe piața transferurilor.

Carlo Ancelotti vrea să îl aducă pe Raphael Guerreiro la Real Madrid. Acest lucru este asigurat de presa germană. Jurnaliștii de la Mundo Deportivo au relatat că portughezul de 27 de ani care joacă la Dortmund este unul dintre fotbaliștii care îi plac cel mai mult lui Ancelotti. Tehnicianul este de părere că Raphael Guerreiro l-ar putea înlocui pe Marcelo.

Guerreiro mai are contract cu Dortmund până în 2023. Clubul german ar fi dispus să îl vândă pe internaționalul portughez pentru 60 de milioane de euro, sumă pe care Real Madrid nu pare dispusă să o plătească pentru jucător.

Raphael Guerreiro / Sursa Foto: www.fearthewall.com
Raphael Guerreiro / Sursa Foto: www.fearthewall.com

E „preferatul” lui Carlo Ancelotti de la Euro 2020

În afara fundașului, Ancelotti mai vrea două nume, iar unul dintre ele este surprinzător. Este vorba despre Timo Werner. Neamțul a încheiat recent cel mai slab sezon din cariera sa în ceea ce privește realizările personale.

Carlo Ancelotti îl consideră pe Raphael Guerreiro un jucător potrivit în angrenajul pe care îl gândește. Un alt nume dorit de ”Carletto” este Houssem Aouar. Francezul lui Lyon este un mijlocaș ”box-to-box” pe placul lui Ancelotti, însă prețul lui ar urma să fie mult prea mare. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani are o cotă de piață de 42 de milioane de euro. Lyon ar urma însă să ceară mult mai mult. În sezonul care abia s-a încheiat, Hossem Aouar a bifat 33 de meciuri, 8 goluri și 4 pase decisive pentru Lyon în toate competițiile. Asta, în condițiile în care a fost accidentat.