Real Madrid – Manchester City, deja vu din Cupa UEFA pentru Mihai Stoica: “E mai nasol decât la noi”. De ce NU se va uita la finala Champions League

Autor: Andrei Alexandra / 05.05.2022, 11:42
Real Madrid – Manchester City, deja vu din Cupa UEFA pentru Mihai Stoica: “E mai nasol decât la noi”. De ce NU se va uita la finala Champions League

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica (57 de ani), a anunțat că nu se va uita la finala Champions League după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City.

Manchester City a condus în returul cu Real Madrid, scor 1-0, dar „galacticii” au înscris în minutele 90 și 90+1, astfel că duelul a intrat în prelungiri. Karim Benzema a marcat golul decisiv în minutul 95, dintr-o lovitură de la 11 metri. Real Madrid s-a impus asftfel cu 6-5 la general și s-a calificat în finala UEFA Champions League din acest sezon.

Oficialul de la FCSB, MM Stoica, a reacționat în timpul partidei pe pagina sa de Facebook. Stoica este de părere că Manchester City a suferit o eliminare mai dramatică decât a pățit FCSB în Cupa UEFA, pe 27 aprilie 2006, contra lui Middlesbrough. Britanicii s-au impus atunci cu 4-2 în returul semifinalelor, după ce bucureștenii au condus cu 2-0. Macarone a marcat golul decisiv în minutul 89, iar Middlesbrough s-a calificat în finală.

MM Stoica a reacționat în timpul meciului Real Madrid – Manchester City

Să n-ai un șut pe poartă 90 minute, să rateze City golul de 2-0 și să dea senzația că se joacă până se termină, iar în 3 minute să dai 2 goluri și să fii aproape și de al 3 lea…ori hipnoză, ori noroc chior. Să le dea cupa, oricum e făcută pentru ei.

Mai nasol decât noi la Boro.

E prima finală de UCL căreia îi voi zice PASS. Prefer un serial islandez pe care l-am mai văzut acum o lună. Polițist”, a scris Stoica, pe pagina sa de Facebook.

Finala UEFA Champions League, Liverpool – Real Madrid, va avea loc pe 28 mai 2022, de la ora 22:00, pe arena Stade de France, din Paris.

Stade de France a mai găzduit două finale UEFA Champions League de-a lungul istoriei: Real Madrid – Valencia, scor 3-0 (2000), și FC Barcelona – Arsenal, scor 2-1 (2006).

Ce a spus Guardiola după eliminarea din Champions League

Managerul lui Manchester City le-a reproșat jucătorilor săi faptul că s-au relaxat în ultimele minute, după ce au preluat conducerea:

Am fost aproape, am fost aproape, însă n-am reușit. E simplu, în prima repriză nu a fost un meci, nu am fost suficient de buni. După ce am marcat, am arătat mai bine, ne-am găsit ritmul, iar jucătorii s-au relaxat.

Real a venit cu foarte mulți jucători în atac, cu Militao, Rodrygo, Vinicius, Benzema, a venit cu multe centrări și a marcat două goluri.

Nu am jucat cel mai bun fotbal al nostru, dar e normal, e o semifinală, jucătorii simt presiunea. Fotbalul e imprevizibil, trebuie să acceptăm ce s-a întâmplat și să mergem mai departe”, a declarat Pep Guardiola.