Real Madrid, obligată să se reorietenze după ce Mbappe a spus “pas”. 3 nume uriașe au ajuns pe lista galacticilor. Valorează peste 200 de milioane

Octavian Vasilescu 20.05.2022, 15:53
Real Madrid, obligată să se reorietenze după ce Mbappe a spus “pas”.  3 nume uriașe au ajuns pe lista galacticilor. Valorează peste 200 de milioane

Kylian Mbappe (23 de ani) ar fi gata să refuze Real Madrid și să rămână la PSG, astfel că „galacticii” sunt nevoiți acum să apeleze la Planul B.

Jurnaliștii publicației El Nacional anunță că președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, s-a gândit deja la câteva variante de rezervă.

Real Madrid are 3 variante de rezervă

Dacă Mbappe va refuza Real Madrid și va semna un nou contract cu PSG, campioana Spaniei va încerca să pună mâna pe alt atacant de clasă. Pe lista clubului s-ar afla trei nume grele:

  • Robert Lewandowski (33 de ani / Bayern Munchen)
  • Mohamed Salah (29 de ani / Liverpool)
  • Christopher Nkunku (24 de ani / RB Leipzig)

Toți trei sunt sub contract, astfel că Real Madrid ar trebui să plătească bani frumoși în schimbul lor. RB Leipzig a anunțat recent că Nkunku nu va pleca decât pentru cel puțin 100 de milioane de euro. Nkunku a făcut un sezon formidabil în Germania, reușind să înscrie 34 de goluri în 51 de meciuri oficiale.

Mohamed Salah și Robert Lewandowski se gândesc să se despartă de cluburile lor, dar este clar că Liverpool și Bayern Munchen nu vor renunța foarte ușor la luptă.

Mbappe va anunțat duminică unde va juca în sezonul viitor

Kylian Mbappe ar urma să-și anunțe decizia finală duminică, de la ora 12:00, ora României. Este posibil ca acesta să vorbească în cadrul unei conferințe de presă.

PSG va juca sâmbătă ultimul meci din acest sezon, contra lui Metz, pe teren propriu. Mbappe și colegii săi au câștigat titlul în Ligue 1, dar atacantul nu vrea să vorbească până când sezonul nu este încheiat.

Mbappe joacă din 2018 la Paris. Starul francez a strâns 216 meciuri oficiale pentru PSG, unde a înscris 168 de goluri și a livrat 87 de pase decisive.

Real Madrid i-a pregătit lui Mbappe un salariu anual de 25 milioane de euro și un contract pe 5 ani. De partea cealaltă, PSG îi oferă un contract pe 3 ani, dar cu un salariu de circa 30 de milioane. La această sumă s-ar adăuga și un bonus uriaș de 100 de milioane de euro, cu care șeicii vor să-l convingă să rămână la Paris.

Urmăriți Playsport.ro și pe