Real Madrid scapă de unul dintre cei mai scumpi fotbaliști din istoria clubului. Va ajunge în Premier League

Robert Zanfir 02.11.2022, 20:50
Real Madrid scapă de unul dintre cei mai scumpi fotbaliști din istoria clubului. Va ajunge în Premier League

Real Madrid ar putea scăpa în sfârșit de Eden Hazard (31 de ani). Belgianul ar fi dorit în Premier League, unde ar avea șansa de a reveni la un nivel apropiat de cel etalat în tricoul lui Chelsea.

A fost mult hazard în decizia lui Real Madrid de a-l transfera pe Eden. Să plătești 115 milioane de euro pe un jucător – e drept, aflat în mare formă în 2019 – , care pare că a uitat să joace fotbal, poate fi considerat o mare greșeală de strategie din partea clubului. „Galacticii” nu-și vor recupera niciodată banii, dar speră ca măcar să scape de salariul uriaș al belgianului.

Real Madrid scapă de Eden Hazard

Hazard era printre cei mai în formă jucători ai lunii în 2019, când Real Madrid s-a hotărât să îl aducă pe Bernabeu. A urmat o serie de accidentări care au transformat o vedetă internațională într-un anonim.

Belgianul nu se ridică nici în acest sezon la nivelul așteptărilor, deși ar fi putut profita de absența lui Karim Benzema. Carlo Ancelotti și ai lui au decis să îi dea drumul. Iar oferta nu a întârziat. Potrivit englezilor de la Birmingham Mail, Aston Villa l-ar dori pe atacant.

Villa se zbate pentru evitarea retrogradării în acest sezon, iar numirea lui Unai Emery în locul lui Steven Gerrard ar putea duce la mai multe schimbări în vestiarul clubului fondat în 1874.

Hazard, eternă deziluzie la Real Madrid

Eden a prins câteva meciuri și în acest sezon, dar jocul său nu a convins. A marcat un singur gol pentru Real, în cele trei partide jucate în campionat, plus încă trei în Liga Campionilor.

„Sunt vremuri dificile, pentru că vreau să joc, dar nu joc. Mă simt bine la Real Madrid, e doar faptul că joc mai puțin decât înainte. Când joc, o fac bine. E o situație complicată, pentru că vreau să joc mai mult”, spunea belgianul.

Carlo Ancelotti nu a rămas dator. Italianul, cunoscut pentru tactul de care dă dovadă în relația cu jucătorii, are o replică tăioasă când vine vorba despre atacant.

„El cunoaște foarte bine situația de aici. Fiecare jucător își înțelege foarte bine statutul. Este multă concurență aici”, a declarat Carlo Ancelotti, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

  • 12 milioane de euro este prețul de piață al lui Eden Hazard.  În iunie 2019, belgianul era cotat la 150 de milioane de euro, conform transfermarkt.
Urmăriți Playsport.ro și pe