Real Madrid vrea un transfer-bijuterie. Mutarea l-ar eclipsa pe Mbappe. Foto incendiar

Gabriel-Alexandru Ioniță / 26.08.2021, 07:44

Real Madrid încearcă în continuare să dea o nouă lovitură „galactică”. Florentino Perez vrea să îl aducă pe Santiago Bernabeu pe Kylian Mbappe de la Paris Saint-Germain. Starul francez în vârstă de 22 de ani mai are doar un an de contract pe Parc des Princes. Și nu vrea să își prelungească înțelegerea cu echipa la care în această vară a ajuns și Lionel Messi.

Real Madrid încearcă să transfere una dintre cele mai frumoase jucătoare de fotbal ale lumii

Real Madrid ar fi oferit 160 de milioane de euro în schimbul campionului mondial în 2018 cu naționala Franței. Oficialii lui PSG au spus că oferta madrilenilor nu le satisface pretențiile. Însă este destul de aproape de ce își doresc ei. Astfel că sunt șanse mari ca mutarea să se facă în cele din urmă în cazul în care Florentino Perez va mai adăuga câteva milioane la suma de transfer. PSG nu ar fi dorit să renunțe la Mbappe în această vară. Parizienii sunt însă nevoiți să facă acest lucru pentru a-și amortiza investiția de 180 de milioane de euro făcută în 2017 când l-au transferat pe atacant de la AS Monaco. Real Madrid trebuie să se miște însă repede. În Vestul Europei perioada de transferuri se încheie pe 1 septembrie.

Până la a se lămuri situația lui Mbappe, Real Madrid vrea să dea o altă super-lovitură pe piața transferurilor. De data aceasta pentru echipa feminină a clubului. Potrivit presei din Anglia, gruparea din capitala Spaniei vrea să transfere una dintre cele mai „curtate” jucătoare ale lumii în acest moment. Este vorba despre Alisha Lehmann, fotbalistă în vârstă de numai 22 de ani care evoluează în prezent pentru Aston Villa.

Alisha Lehmann a impresionat la Campionatul European U19 din 2018

Jucătoarea originară din Elveția evoluează ca extremă dreapta și este considerată de foarte multă lume drept cea mai frumoasă fotbalistă din lume. Ea s-a transferat la West Ham United în 2018 de la Young Boys Berna, echipă din țara ei natală. Antrenorul de la acea vreme a echipei feminine a lui West Ham, Matt Beard, a declarat la momentul respectiv că a fost impresionat de evoluțiile Alishei de la Campionatul European U19 care s-a desfășurat în 2018 chiar în Elveția.

În aprilie 2019 clubul londonez i-a propus o prelungire de contract după ce a fost decisivă în parcursul echipei în FA Cup. Alisha a înscris nu mai puțin de 8 goluri în acel sezon și și-a ajutat echipa să ajungă până în finală. Înainte de startul acestui sezon, jucătoarea elvețiană a semnat un contract cu Aston Villa. Asta după ce a doua parte a stagiunii trecute și-a petrecut-o sub formă de împrumut la Everton.