„Regele” a stabilit vinovaţii după umilinţa de la Sibiu: „Ăia cu experiență n-au jucat!”

George Drafta 11.12.2022, 00:43
„Regele” a stabilit vinovaţii după umilinţa de la Sibiu: „Ăia cu experiență n-au jucat!”

Gică Hagi nu i-a menajat pe unii dintre jucătorii săi după ce Farul a fost învinsă la scor de Hermannstadt. La meciul de inaugurare al stadionului din oraşul ardelean.

A fost doar a doua înfrângere pentru constănţeni în această stagiune. După ce Artean & Co au mai fost învinşi şi de Universitatea Craiova cu 4-3, la începutul lunii septembrie. Managerul tehnic al marinarilor a recunoscut faptul că echipa sa a prins o zi înfiorătoare.

„Din păcate, în viață mai sunt și momente din acestea, practic sunt lecții de viață și trebuie să înveți. Am fost depășiți total de adversar, din toate punctele de vedere. Când se întâmplă un lucru din ăsta trebuie să vedem ce nu a mers. Ăia cu experiență n-au jucat! Lăsați-i pe tineri în pace. Problema e la ceilalți, care trebuie să dea echilibrul. Avem multe de reflectat și de gândit. Vom vedea ce va fi de mâine încolo.

Felicit echipa gazdă, au făcut un meci perfect. Știam că e o echipă disciplinată, că stau bine în teren. Am discutat toate lucrurile astea, dar se pare că n-au înțeles. Azi, e mai bine dacă tăcem din gură. Mă îngrijorează ce am văzut astăzi la meci. În rest, suntem pe primul loc Eu nu iau cu dușul rece că nu prea-mi place apa rece. Probabil ne-am dus puțin cam sus. Probabil voi lua niște decizii în iarnă. Trebuie făcută o evaluare foarte acută, ca la doctor”, a fost mesajul antrenorului la finalul confruntării din etapa a 20-a a Superligii.

Alibec nu a fost la fel de inspirat ca în etapa precedentă, atunci când liderul a spulberat-o pe FC Botoşani
Alibec nu a fost la fel de inspirat ca în etapa precedentă, atunci când liderul a spulberat-o pe FC Botoşani

Alibec l-a confirmat pe Rege

Farul va rămâne lider chiar şi după această etapă chiar dacă a pierdut. Campioana CFR Cluj e la 4 puncte distanţă înaintea meciului ei din această rundă de la Botoşani. Însă trupa lui Petrescu are şi o restanţă de disputat, iar clujenii încearcă să le fure alb-albaştrilor poziţia de lideri la finalul lui 2022. Alibec speră ca la Voluntari, el şi coechipierii săi să aibă o altă prestaţie.

„Nu am o explicație pentru ce s-a întâmplat. Am fost foarte slabi ca echipă, ca organizare și nu am reușit să ne impunem jocul. A venit golul în minutul 2 și de acolo a plecat debandada. Nu a funcționat nimic, știam că vor începe tare.

Trebuia să fim mai motivați decât ei pentru că suntem echipa de pe primul loc. Nu am fost pregătiți pentru acest meci, nu am știut din teren să dăm mai mult și am pierdut. Pe noi ne supără că am pierdut, că nu am marcat. Suntem o echipă ofensivă și este un dezastru că am pierdut cu 4-0”, a concluzionat Alibec după cel mai slab meci al echipei sale din acest campionat.

Urmăriți Playsport.ro și pe