Reghe a vrut să-l ia cu el în Arabia Saudită, dar a respins categoric oferta: „Am cariera mea, vreau alt drum”. Mesaj pentru Rotaru: „Telefonul meu e deschis”. Exclusiv

Alex Matei 18.09.2023, 22:19
Reghe a vrut să-l ia cu el în Arabia Saudită, dar a respins categoric oferta: „Am cariera mea, vreau alt drum”. Mesaj pentru Rotaru: „Telefonul meu e deschis”. Exclusiv

Reghecampf a acceptat propunerea de ultimă oră venită din Arabia Saudită și o va părăsi pe Universitatea Craiova cu efect imediat.

Antrenorul a început deja să-și construiască staff-ul. Așa cum playsport.ro a scris în exclusivitate, Reghe l-a convins pe Toni Petrea să i se alăture. Ar fi vrut și un alt „principal” printre asistenții săi. Gabi Manu a fost ofertat, însă fără succes. Manu vrea să-și găsească un contract în România. Numele său a fost vehiculat intens la Voluntari în ultimele zile. Ultima dată la Tunari, în C, Manu e convins că poate avea suces în prima ligă din România.

„Eu am cariera mea, am început o carieră de principal acum 3 ani. Am o relație excepțională cu Reghe. Poate sunt talismanul lui norocos, dar nu mă interesează să revin într-un staff tehnic. Mă interesează să-mi construiesc cariera mea de antrenor principal. Întotdeauna am fost corect, am muncit pentru ce am obținut.

În momentul în care am refuzat propunerea, s-a oprit discuția despre echipa la care ar fi trebuit să mergem. Așa că nu știu nimic, nu știu unde merge Reghe. Sunt echipe de mijlocul clasamentului care aveau pretenții să fie în față și vor schimba antrenorul. Reghe e un antrenor bun, a demonstrat lucrul ăsta de fiecare dată”, a spus Manu la PlaySport Live.

Întrebat despre negocierile pe care le poartă în prezent și dacă i-ar conveni varianta de a continua munca lui Reghecampf la Craiova, Manu a răspuns fără să ezite:

„Telefonul meu este deschis, dacă domnul Rotaru își dorește să aibă o legătură cu mine, mă poate suna. Pentru Rotaru și pentru alte cluburi, telefonul meu e deschis. Ieri am fost sunat de foarte multă lume, mi s-a transmis că aș fi favorit să preiau FC Voluntari. Eu pot să vă garantez că nu am nimic oficial din partea nimănui. Sunt un antrenor liber de contract. Impresarul meu discută cu cluburile și cred că veți afla totul în momentul în care voi avea ceva oficial”.

Manu a tras și un semnal de alarmă în legătură cu Reghecampf, al cărui mandat în Arabia Saudită ar putea fi la fel de scurt ca cel de la Craiova dacă rezultatele nu-l vor ajuta rapid:

„Sunt la curent cu tot ce se întâmplă în fotbalul arab. Am cunoștințe, s-au schimbat lucrurile în Arabia Saudită. Au venit acolo jucători de mare calitate, nivelul fotbalistic și salarial este cu totul altul. Când te duci în Arabia Saudită, contează ce bani iei, dar și echipa. Dacă nu reușești să ai rezultate imediat, ești dat afară instant”.

Din informațiile obținute de PlaySport în această după-amiază, Reghecampf va semna cu Al Riad în această săptămână. Va avea posibilitatea să lucreze din nou cu Alin Toșca, pe care l-a pregătit și la FCSB.

Urmăriți Playsport.ro și pe