Reghe vine din America să preia Craiova! E disperat să îi ia titlul lui Gigi!

Marian Cărăvan 29.01.2021, 23:48
Reghe vine din America să preia Craiova! E disperat să îi ia titlul lui Gigi!

Craiova nu mai câștigă de șapte etape, iar despărțirea de antrenorul Corneliu Papură pare iminentă. După 1-1 cu FC Argeș, în prologul etapei a 20-a din Liga, a fost vehiculat din nou numele lui Laurențiu Reghecampf. Liber de contract, Reghe vine din America să preia Craiova. Se poartă negocieri.

Reghe vine din America să preia Craiova! E disperat să îi ia titlul lui Gigi!

Varianta Laurențiu Reghecampf pe banca tehnică a Universității Craiova revine în actualitate. Deși la un moment dat totul părrea încheiat, întrucât tehnicianul refuzase oferta financiară a oltenilor, acum am putea asista la o mutare-șoc în Liga 1. Craiova nu mai știe să câștige, iar antrenorul Corneliu Papură este arătat cu degetul pentru rezultatele sub așteptări ale alb-albaștrilor. Universitatea Craiova a ajuns la șapte meciuri consecutive fără victorie, ceea ce pe mulți îi duce cu gândul la o schimbare la nivelul băncii tehnice. Soluția lui Mihai Rotaru: Laurențiu Reghecampf. Liber de contract, Reghe vine din America să preia Craiova!

Antrenorul ar fi plecat deja din Statele Unite, pentru a relua discuțiile cu Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova. Cele două părți sunt foarte aproape de a bate palma, informează sport.ro. Laurențiu Reghecampf ar fi tentat mai mult ca oricând să preia Craiova. Transferul lui Dennis Man la Parma a dus la un conflict deschis între Gigi Becali și soția antrenorului, Anamaria Prodan. Impresara a fost „sărită din schemă” pe ultima sută de metri și înlocuită cu vărul patronului FCSB, Giovanni Becali, care își arogă acum meritele transferului lui Man în Serie A. Fiind vorba de mulți bani de încasat în urma acestei mutări, lovitura sub centură aplicată soției sale îl poate determina pe Reghe să accepte cu ușurință postul de antrenor al Craiovei. Se poate răzbuna pe Gigi Becali, luând titlul cu Craiova. Asta da lovitură!

Reghe vine din America sa preia Craiova! E disperat sa ii ia titlul lui Gigi!
Reghe vine din America sa preia Craiova! E disperat sa ii ia titlul lui Gigi!

Laurențiu Reghecampf, două titluri cu echipa lui Becali

Laurențiu Reghecampf are două titluri cu echipa lui Gigi Becali, în 2013 și 2014. A fost și vicecampion, în 2016 și 2017. După experiența în fotbalul arab, se vorbea tot mai mult de frevenirea lui Reghe în Liga 1. La FCSB! Erau semne evidente, mai ales după ce colaboratorii săi, secundul Toni Petrea și preparatorul fizic Thomas Neubert au plecat de la Al Wasl și au semnat cu echipa lui Becali. Acum lucrurile par a lua o întorsătură neașteptată. pe fondul conflictului deschis dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan, putem asista la o imensă lovitură în Liga 1. Pe care o va da Craiova.

Laurențiu Reghecampf este de părere că Becali trebuia să o implice si pe Anamaria în transferul lui Dennis Man.

E clubul lui, el decide ce face. Dar nu e corect să împingă jucătorul să semneze cu alt manager, mai ales știind relația pe care o aveam noi înainte și pe care sper că o vom avea în continuare. Nu era o problemă din partea nimănui ca Giovanni să facă actele dintre cluburi. Dar să împingi jucătorul să semneze cu același manager doar pentru că a adus oferta… Sunt supărat și am dreptate să fiu supărat. Nu am vorbit nimic de el, nu l-am contrat niciodată, nu am vorbit absolut nimic din discuțiile mele cu el. Față de mine a greșit. Deocamdată, lăsăm lucrurile așa!”, a conchis Reghe.

Reghe vine din America să preia Craiova! Craiova care nu mai câștigă în Liga 1 de șapte etape.

Urmăriți Playsport.ro și pe