Reghecampf a răbufnit și face dezvăluiri în premieră. Este prima oară când face acuzații îndreptate către Anamaria Prodan

Moldoveanu Camelia / 17.01.2022, 09:44
Reghecampf a răbufnit și face dezvăluiri în premieră. Este prima oară când face acuzații îndreptate către Anamaria Prodan

Când nimeni nu se aștepta, Anamaria Prodan a primit susținerea Silvanei Peng, mama Asianei, în războiul cu Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. După declarațiile făcute de cele două adversare, antrenorul CSU Craiova a ieșit la atac și o acuză pe cea care i-ar putea deveni cuscră de faptul că îi face jocul impresarei. Asiana, iubita lui Luca Reghecampf, este pusă într-o situație extrem de dificilă.

Laurențiu Reghecampf, răspuns după atacul Silvanei Peng

Silvana Peng se teme pentru copiii ei, asta pentru că s-au împrieteni foarte bine cu iubita lui Reghe, Corina Caciuc. Mama Asianei Peng a avut un atac dur la adresa celei care urmează să-l facă tătic pe antrenorul CS U Craiova pentru a treia oară. Astfel, Laurențiu Reghecampf s-a văzut nevoit să intervină și să-și apere iubita, dar și să o asigure pe Silvana că Asiana este în siguranță lângă Luca. Mai mult, tehnicianul crede că mama fostei gimnaste îi face jocul impresarei.

Dacă nu aș fi considerat că îmi este nedreptățită familia, nu aș fi răspuns declarațiilor pe care doamna Silvana, mama Asianei, le-a oferit astăzi presei.

Asiana este parte din familia mea, prin iubirea care o leagă de Luca, și este injust ca numele ei să fie folosit într-un context față de care nu are nicio implicare.

Îngrijorările doamnei Silvana nu au niciun temei și asigur pe oricine că atât Luca, cât și ceilalți membri ai familiei noastre – eu, Corina – îi acordă Asianei și iubire, și respect.

Aceste îngrijorări ale doamnei Silvana ar trebui, mai degrabă, să fie legate de faptul că a consimțit să facă jocul dezgustător al fostei mele soții și că s-a asociat unei situații de familie, care nu o privea pe domnia sa.

Nu o judec însă! Ca părinte, poate că am reacționat și eu greșit, în trecut, atunci când am fost influențat de alte persoane. Îmi place să cred că nu se regăsește în acele declarații și că ele sunt doar rezultatul intoxicărilor din partea altcuiva.

Dacă avea sau va mai avea vreo temere reală, eu sunt deschis oricând dialogului ca dovadă că beneficiază de iertarea mea.

Până la urmă, Asiana, pe care, repet, am integrat-o cu dragoste în familia noastră, nu trebuie să fie ”prinsă la mijloc” și să sufere din cauza nechibzuinței nimănui.

În ce ne privește, NOI RĂMÂNEM UNIȚI!”, a scris Laurențiu Reghecampf pe Instagram.

La această postare, însoțită de o poză în care Reghe se află lângă Corina Caciuc, Luca Reghecampf și Asiana Peng, Sarah Dumitrescu (fiica cea nare a Anamariei Prodan) i-a răspuns cu emoticoane care vomită.

Acuzații dure făcute de Silvana Peng, aliata Anei Prodan, la adresa Corinei Caciuc

Luca Reghecampf și Asiana Peng sunt au o frumoasă relație de mai multă vreme. În urmă cu ceva timp s-a aflat faptul că fiul cel mare al antrenorului CS U Craiova este implicat în afaceri cu Corina Caciuc. Însă, se pare că asta nu este tot. Asiana și Răzvan Peng sunt și ei parteneri de afaceri cu amanta lui Laurențiu Reghecampf.

Ce vă pot spune eu este că nu o cunosc personal, dar s-a scris că îi merg afacerile fantastic cu China, de exemplu. Eu aș pune întrebarea de când derulează afaceri cu China, ce tip de afaceri? Mă tem că visează să se folosească de copiii mei și de soțul meu ca să se întâmple aceste lucruri. Or, în condițiile astea, poarta i se închide.

Eu nu sunt dispusă ca nici o ”Gură de Aur” (n.r. aşa zisa poreclă a Corinei) să ajungă pe lângă niciun soț al meu și pe lângă nici un chinez, ca ulterior să am vreun regret. Păi cum a fost în stare să mai despartă… Vedeți? Cred că și asta este o artă. Vorbesc de această tânără potentă de 29 de ani și nu de oricine, ci de o premiantă internațional a României pentru calități deosebite.

Cred ca ar fi trebuit, în mod normal, ca lucrurile să se deruleze altfel. Indiferent de sentimente, cred că acel copilaș putea veni și după despărțirea legală de actuala soție. Mi se pare un spectacol macabru! Ce rost are să spun mai mult?

După ce și cât am citit, o văd pe această Caciuc cam așa: după idila cu Kamara și cu 5 miliarde câți or mai fi fost înainte, că nu i-a numărat nimeni, eu n-aș fi făcut în viața mea ce a făcut această Caciuc și cred că nu este un exemplu de urmat. Doamne, nu știu ce să zic, că nu vreau să arunc cu lături in nimeni, dar eu nu accept așa ceva. Ține de un minimum de bun simț, cum să ajungi să desparți o familie? Oare nu te macină nimic, in interior, o viață întreagă? Nu ai remușcări? Nu plătești aceste polițe?”, a adăugat mama iubitei lui Luca Reghecampf.”, a declarat Silvana Peng pentru Fanatik.