Reghecampf, cale liberă spre FCSB! I-a anunțat pe șefii de la Neftci că vrea să plece, iar aceștia i-au găsit deja înlocuitor!

Gabriel-Alexandru Ioniță 09.11.2022, 13:02
Reghecampf, cale liberă spre FCSB! I-a anunțat pe șefii de la Neftci că vrea să plece, iar aceștia i-au găsit deja înlocuitor!

Se pare că despărțirea lui Laurențiu Reghecampf de Neftci Baku este din ce în ce mai aproape de a se produce. Ceea ce ar însemna că antrenorul român în vârstă de 47 de ani ar avea cale liberă spre o revenire la FCSB, acolo unde este vehiculat drept înlocuitorul lui Nicolae Dică.

Laurențiu Reghecampf, din ce în ce mai aproape de plecarea de la Neftchi Baku

Reghecampf și-ar fi anunțat recent șefii de la Neftchi că vrea să plece de la echipă, iar acum jurnaliștii de la sportinfo.az informează că oficialii clubului din Baku s-au orientat rapid și i-ar fi găsit deja un înlocuitor. Este vorba despre Roman Grygorchuk, în prezent antrenor în Ucraina, la Chernomorets Odessa.

Conform sursei citate, el ar vrea să plece de asemenea din Ucraina și ar fi fost deja contactat telefonic de reprezentanții lui Neftchi Baku. Grygorchuk a fost dorit de azeri și în vară, dar în cele din urmă s-a mers pe varianta Laurențiu Reghecampf.

Acum, în urma acestor apariției acestor informații, pare că despărțirea lui Reghe de Neftchi reprezintă doar o chestiune de timp. Totuși, în calea acestui eveniment stă un impediment major. Se pare că antrenorul român ar avea o clauză de reziliere destul de consistentă. Jurnaliștii din Azerbaijan au scris în ultimele zile despre faptul că ea s-ar situa undeva la 150.000 de euro. Dar o parte a presei din România susține că ea ar fi de fapt în valoare de 500.000 de euro.

Laurențiu Reghecampf mai are contract cu Neftchi Baku până în iunie 2024. Astfel, este destul de greu de crezut că va accepta să își rezilieze contractul fără anumite despăgubiri. Totuși, presa azeră scrie despre faptul că sunt șanse mari ca între club și tehnician să se ajungă în scurt timp la o înțelegere, convenabilă pentru toată lumea, în scurt timp.

Va prelua banca tehnică a FCSB-ului pentru a treia oară?

În ultimele zile s-a scris foarte mult despre faptul că „finala” pentru poziția de antrenor al FCSB-ului s-ar da între Laurențiu Reghecampf și Andrei Prepeliță. În legătură cu acest subiect, Adrian Mititelu s-a arătat convins de faptul că Reghe își dorește să se întoarcă la echipa patronată de Gigi Becali.

„Eu nu înțeleg de ce nu-l pune FCSB antrenor. El vrea la FCSB. Așa simt, că își dorește foarte mult la FCSB. Așteaptă să ajungă acolo. Eu nu știu de ce Gigi nu-l ia pe Reghecampf”, a spus patronul lui FCU Craiova potrivit fanatik.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe