Reghecampf, încântat de jocul cu Sepsi. „Noi lucrăm, se întâmplă să nu marcăm”

Dumitru Adrian / 13.09.2021, 23:31
Reghecampf, încântat de jocul cu Sepsi. „Noi lucrăm, se întâmplă să nu marcăm”

Laurențiu Reghecampf s-a declarat mulțumit de jocul prestat de elevii săi, chiar dacă rezultatul nu este unul pozitiv. Modul în care s-au desfășurat lucrurile în Bănie îi dau speranțe lui Reghecampf.

”Rezultatul nu ne bucură, asta e clar, dar jocul, da. Am avut foarte multe ocazii, dar, din păcate, n-am reușit să marcăm. Am avut ocazii foarte mari. Sunt supărat doar că, în anumite momente, trebuia să jucăm mai agresiv când vrem să câștigăm mingea, pentru că am prinde adversarul nepregătit.

Este un lucru la care vom lucra în continuare, să fie un click pentru jucătorii când vom pierde mingea. Nu sunt supărat că s-a ratat, se întâmplă. Noi lucrăm să aducem mingile pentru atacanți, pentru jucătorii care vin din spate, ultimul moment, execuția, se întâmplă.

Am avut multe ocazii, păcat că am primit acel gol, stăteam foarte bine. Nu comentez arbitrajul, eu vorbesc doar despre jocul echipei noastre, nu trebuia să se ajungă acolo (n.r. la faza golului marcat de Sepsi), trebuia să fim mai atenți. Screciu nu trebuia să sară, ci să facă pasul în spate”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Craiova a urcat pe loc de play-off după egalul cu Sepsi

Universitatea Craiova are 13 puncte în acest moment, după opt runde. Chiar dacă a făcut doar un egal cu Sepsi, Craiova a urcat pe loc de play-off în Liga 1, până pe poziția a șasea.

Însă etapa următoare oltenii vor întâlni campioana României. Meciul cu CFR Cluj este programat pe 20 septembrie, de la ora 21:00.