Reghecampf, supărat pentru golurile primite. „Sunt greșeli făcute de noi”

Bădulescu Silvian / 30.10.2021, 21:40
Reghecampf, supărat pentru golurile primite. „Sunt greșeli făcute de noi”

CS Universitatea Craiova s-a impus în fața celor de la CS Mioveni. Andrei Ivan a fost eroul partidei, cu un poker marcat în poarta argeșenilor.

„Mă așteptam să fie un meci greu”

Oltenii sunt la al treilea meci consecutiv pe teren propriu în care marchează 5 goluri. După 5-0 cu Dinamo și Academica Clinceni, CS Mioveni a fost victima acestora în etapa a 14-a.

Totuși, în ciuda golurilor marcate de jucătorii din Bănie, antrenorul Reghecampf este supărat pe cele două primite.

Mă așteptam să fie un meci greu, venim după o perioadă cu multe goluri marcate. S-a văzut, Mioveni a fost o echipă foarte bine organizată. Golurile pe care le-am primit, nu ar fi trebuit. Sunt greșeli făcute de noi, dar asta este, le-am zis jucătorilor să joace între linii, să nu paseze în lateral foarte mult. Am exersat și la antrenament, dar n-am avut timp să punem în practică tot ce ne doream. Am mai avut câteva ocazii, dar în mare, sunt mulțumit”.

Oltenii traversează o perioadă bună, dar Reghe e conștient că va veni și un punct în care aceștia nu vor mai marca atâtea goluri.

Sunt conștient că echipa va cădea la un moment dat, nu va mai marca atâtea goluri. Celălalte echipe își schimbă stilul de joc când joacă cu noi, vor apărea și probleme pentru noi. Trebuia să uzăm de valoarea individuală mai mult, să jucam între linii, de unde au venit majoritatea fazelor periculoase”.

Întrebat de forma lui Andrei Ivan și de interesul lui Galatasaray, antrenorul echipei a declarat că acesta nu trebuie să-și piardă capul.

Cu cât va marca mai mult, cu atât va fi mai interesant pentru echipele care-l vor. Nu e cazul să vorbim, el trebuie să se antreneze în continuare, să fie serios, să facă ce a făcut azi: risipă de efort, sprinturi și să se implice în multe acțiuni. E un jucător bun”.

„Ar trebui să vorbim despre aceste lucruri când ridicăm trofeul”

Chiar dacă are un atac fantastic în ultima perioadă, Reghe îndeamnă la răbdare. Acesta nu dorește să pună presiune pe echipă și preferă să ia fiecare meci, pas cu pas.

Să vorbim despre aceste lucruri (n.r. fotbal șampanie) când ridicăm trofeul de campioni deasupra capului. Putem atunci să bem șampanie din cupă. Urmează o partidă dificilă cu Farul. Suntem două echipe care joacă fotbal și care vrem să dăm goluri. Va fi un meci deschis” au fost cuvintele lui Laurențiu Reghecampf.

Nicușor Bancu a oferit și el declarații la finalul partidei. Fundașul stânga din Bănie a atras atenția asupra pierderii concentrării.

Am revenit cu gol înainte de pauză și ne-am făcut jocul mai ușor. La 2-0 ne-am văzut cu punctele în sac și era să ne coste. Eram obișnuiți să ne apărăm foarte bine, să nu primim gol, aveam câteva etape fără gol primit. Simțeam că trebuie să marcăm pentru a ne reveni, suntem o forță pe teren propriu și nu mi-am pus în nicio secundă problema victoriei.

De asemenea, acesta l-a dublat pe Laurențiu Reghecampf în ceea ce privește stilul de joc al adversarilor în meciurile cu Craiova.

Toate echipele au văzut că suntem o forță, marcăm multe goluri. Încearcă să ne închidă la fiecare fază, de aceea au și jucat cu 5 goluri. Ne-a fost greu, dar am marcat, echipa s-a desfăcut și ne-a fost și nouă mai ușor. La 2-0 toți ne gândeam să dăm cât mai multe goluri și s-a întors împotriva noastră. Trebuia să ținem mingea mai mult. Am făcut greșeli și putea să ne coste, dar per total, suntem mulțumiți de victorie” a completat Bancu.