Relația dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan rămâne una încordată. “Nu vorbesc cu femeile. Nu mă interesează!”

Giosanu Catinca / 19.07.2021, 12:59
Relația dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan rămâne una încordată. “Nu vorbesc cu femeile. Nu mă interesează!”

Scandalul dintre Anamaria Prodan și familia Becali părea că a luat sfârșit. Finanțatorul echipei roș-albastre desființează însă această idee. Afaceristul din Pipera a vorbit, recent, despre o posibilă împăcare cu sexy-impresara din Liga 1 care l-a atacat în nenumărate rânduri după ce patronul FCSB-ului l-a vândut pe Dennis Man la gruparea emiliană.

Relația dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan rămâne una încordată

Gigi Becali a reacționat după ce Anamaria Prodan a dezvăluit că patronul FCSB este vinovat pentru majoritatea problemelor pe care le are cu soțul Reghecampf. Disputa dintre cei doi rivali a luat amploare după ce antrenorul român a avut o escapadă în Delta Dunării cu o altă femeie. Însă latifundiarul din Pipera nu a răbdat și a ieșit la atac.

Becali a spus răspicat că nu dorește să se împace cu Anamaria Prodan și a avut o reacție sexistă la adresa soției lui Laurențiu Reghecampf.

“Nu vorbesc cu femeile. Nu mă interesează!”

Motivul pentru care Gigi Becali nu mai dorește să lucreze cu Anamaria Prodan este strâns legat de faptul că el nu dorește să mai vorbească cu femeile. Mai mult, omul care vrea să câștige Conference League cu FCSB susține că nu are nevoie de un impersar ca să își vândă jucătorii. Prin urmare, va apela la serviciile lui Giovanni Becali pentru a negocia salariile fotbaliștilor.

N-am ce să mă împac. Nu vorbesc cu femeile. Vorbeam cu ea că era nevasta lui Reghe. Nu mă interesează. Nu stau să mă cert cu femeile. Un impresar este avocat. Pe mine nu mă deranjeaza. Eu când vând un jucator, nu-i bag în seama pe jucatori. Eu am nevoie de impresar ca să vând marfa?

Eu vând un jucător şi Giovanni negociază salariul. La mine tot timpul nu se bagă impresarul la club. Eu am nevoie să am grijă de ei.”, a declarat Gigi Becali, potrivit celor de la Realitatea Sportivă.

Transferul lui Dennis Man (22 de ani) de la FCSB la Parma stă la baza războiului dintre Gigi Becali şi Anamaria Prodan. După ce a pierdut și alți jucători de la FCSB, Anamaria Prodan a luat foc și a trecut la amenințări la adresa lui Gigi Becali. Rămâne de văzut însă dacp vor putea îngropa sau nu securea războiului.