Renașterea lui Mihăilă și a lui Dennis Man. Românii au fost protagoniștii meciului dintre Parma și Bari

Giosanu Catinca / 12.08.2022, 23:17
Renașterea lui Mihăilă și a lui Dennis Man. Românii au fost protagoniștii meciului dintre Parma și Bari

Internaționalii români Valentin Mihăilă și Dennis Man au făcut spectacol în Italia. Cei doi jucători de națională au marcat unul după celălalt în meciul cu Bari.

Dennis Man și Valentin Mihăilă, spectacol în Italia

Extremele române de la Parma sunt pe val în Italia. Dennis Man a deschis scorul în minutul 3 al partidei. Cei de la Bari au egalat la o distanță de numai 5 minute, prin Mirco Antenucci.

Jucătorii Parmei nu s-au lăsat. Ei și-au continuat jocul bun. Valentin Mihăilă și-a adus echipa în avantaj înainte de pauză.

Dennis Man nu a mai reușit niciun alt gol în acest sezon. Golul marcat în duelul cu Bari este primul pe care fostul jucător al lui Gigi Becali l-a bifat în actuala stagiune.

”Ar putea duce echipa către obiectivul clar”

Dennis Man și Valentin Mihăilă se află la Parma din sezonul 2020-2021, când au evoluat în Serie A. Cei doi internaționali români nu au reușit să salveze echipa de la rotragradare, dar au pornit cu dreptul în sezonul 2022/2023. Ambii au reușit câte un gol în meciul cu Bari. Specialiștii sunt de părere că cei doi pot realiza lucruri importante împreună.

Italienii consideră că Dennis Man și Valentin Mihăilă pot duce echipa înapoi în serie A.

Cu un an în plus de experiență și o dorință mare de a se revanșa, Man și Mihăilă ar putea fi comoara Parmei și ar putea duce echipa către obiectivul clar, promovarea în Serie A.”, spuneau în urmă cu câteva săptămâni cei de la Parma Live.