Renașterea lui Moruțan. Românul a strălucit din nou și a condus echipa către țelul conducerii

Giosanu Catinca 27.11.2022, 08:58
Renașterea lui Moruțan. Românul a strălucit din nou și a condus echipa către țelul conducerii

Mijlocașul român Olimpiu Moruțan a făcut spectacol în meciul câștigat de Pisa în fața celor de la Ternana, scor 3-1. Jucătorul de națională a rezistat 86 de minute pe teren, timp în care a bifat două pase decisive.

Olimpiu Moruțan, două pase decisive pentru Pisa

Olimpiu Moruțan, transferat în această vară de Galatasaray la Pisa, în Serie B, a reușit să se facă remarcat în ultimul meci al italienilor. Fostul jucător de la FCSB a fost decisiv pentru echipa sa. Mijlocașul în vârstă de 23 de ani a oferit două pase de gol în prima repriză.

În minutul 19, el a driblat un adversar, acțiune în urma căreia i-a pasat lui Matteo Tramoni. Francezul a băgat apoi mingea în plasă.

Românul a făcut spectacol la meciul cu Ternana

În minutul 40, Moruțan a fost din nou în centrul atenției. Românul a contribuit și la cel de-al treilea gol. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani a executat o lovitură liberă cu efect, iar balonul s-a oprit la Barba, care a marcat fără probleme.

În urma acestui succes, Pisa a urcat pe locul 10 în clasamentul Seriei B, cu 18 puncte acumulate în 14 meciuri.

Meciul dintre Pisa și Ternana, încheiat cu scorul de 3-1 în favoarea echipei lui Olimpiu Moruțan, a contat pentru etapa a 14-a din Serie B.

Parma, învinsă de Modena

Dennis Man a reușit să impresioneze și el în seara în care formația pregătită de Luca D’Angelo și-a adjudecat victoria. Fosta vedetă de la FCSB a fost titular în ultimul meci al celor de la Parma.

Fotbalistul vândut de Gigi Becali la Parma la începutul anului 2021 a rezistat pe teren 80 de minute. Celălalt român, Valentin Mihăilă, a fost băgat pe teren abia în minutul 68. El a avut șansa deschiderii scorului, dar nu a știut să o fructifice.

Golurile au fost marcate de Franco Vazquez (minutul 71 penalti), Falcinelli (minutul 18) și Nicholas Bonfanti (minutul 26).

Parma ocupă în prezent locul patru, cu 22 de puncte acumulate.

Urmăriți Playsport.ro și pe