Renunță la banii lui Gigi Becali pentru a scăpa definitiv de FCSB. Decizie radicală luată de atacantul Adi Petre

Marian Cărăvan / 05.02.2021, 16:50
Renunță la banii lui Gigi Becali pentru a scăpa definitiv de FCSB. Decizie radicală luată de atacantul Adi Petre

Un fost atacant al FCSB revine la echipa la care a debutat în fotbalul mare. Renunță la bani lui Gigi Becali pentru a scăpa definitiv de FCSB, echipă la care nu a primit prea multe șanse. Decizie radicală luată de Adi Petre, după ce a ajuns la Cosenza, în Serie B.

Renunță la banii lui Gigi Becali pentru a scăpa definitiv de FCSB. Decizie radicală luată de atacantul Adi Petre

Adi Petre nu a primit prea multe șanse la FCSB și a fost împrumutat în toamna anului trecut la Cosenza, în Serie B. Nici la gruparea italiană nu s-a simțit confortabil, iar acum este foate aproape de revenirea în Liga 1. Dar nu la FCSB. Atacantul va evolua la echipa la care a debutat în fotbalul mare. E dispus să facă orice pentru a juca. Chiar dacă asta ar însemna să renunțe la un salariu considerat foarte bun pentru Liga 1. Adi Petre renunță la banii lui Gigi Becali pentru a scăpa definitiv de FCSB. 15.000 de euro era salariul lui Adi Petre la FCSB. La UTA nu va avea atât, însă atacantul e dornic să revină în fotbal și să aibă meciuri în picioare. Nou-promovata UTA este salvarea sa. A dezvăluit asta Bogdan Apostu, un agent apropiat de clubul de pe Mureș.

Va veni Adrian Petre la UTA. Nu vreau să vorbesc prea mult, pentru că nu e jucător reprezentat de mine, dar știu că va veni. Va aduce un plus la echipă, are un talent incontestabil.

Dacă ne raportăm la situația lui, sincer vorbind, el are mai mare nevoie de UTA decât are nevoie UTA de el. UTA îi întinde o mână de ajutor. E profesionist, un băiat de mare caracter, iubește această echipă.

Visurile nu se pot cuantifica în bani. El va renunța la o sumă foarte mare de bani pentru a juca la UTA. Aradul nu îi poate plăti un astfel de salariu. Adi Petre va veni din postura de jucător liber de contract, după cum a spus-o și Gigi Becali, nu îi va activa al doilea contract”, a declarat Bogdan Apostu, după meciul Academica Clinceni – UTA Arad 0-3.

REnunta la banii lui Gigi Becali pentru a scapa definitiv de FCSB. Decizie radicala luata de atacantul Adi Petre
REnunta la banii lui Gigi Becali pentru a scapa definitiv de FCSB. Decizie radicala luata de atacantul Adi Petre

Adi Petre revine la Arad, după trei ani și jumătate

Adi Petre e foarte aproape de revenirea în orașul natal, chiar la echipa la care a debutat în fotbalul mare. După trei ani și jumătate, atacantul va âmbrăca din nou tricoul formației arădene.

UTA este chiar clubul la care a crescut Adrian Petre și cel care l-a lansat în fotbalul internațional. În 2017, formația arădeană a încasat 500.000 de euro de la Esbjerg, echipă din liga secundă daneză, pentru transferul atacantului. Petre s-a întors în România la începutul anului trecut. 800.000 de euro a plătit Becali pentru internaționalul de tineret, când cota românului era de 1,3 milioane. N-a avut prea multe șanse de a se impune în echipa antrenată pe atunci de Bogdan Vintilă. Astfel, Adi Petre a acceptat un împrumut la Cosenza. El mai are contract cu gruparea patronată de Gigi Becali până în 2024.

Atacantul care va împlini peste câteva zile vârsta de 23 de ani a început fotbalul la Arad, inițial la Atletico și apoi la UTA, și a făcut pasul în străinătate în 2017, la Esbjerg, în Danemarca.

Născut la data de 11 februarie 1998, la Arad, Adi Petre are acum o cotă de piață de 800.000 de euro. Renunță la banii lui Gigi Becali pentru a scăpa definitiv de FCSB.