Renunță Rapid la Mihai Iosif? Varianta surpriză pentru înlocuirea actualului antrenor al giuleștenilor

Dragos Stefanescu 31.01.2022, 19:44
Renunță Rapid la Mihai Iosif? Varianta surpriză pentru înlocuirea actualului antrenor al giuleștenilor

Rapid este în situația de a pierde calificarea în play-off după începutul ezitant din acest an. În urma rezultatelor nesatisfăcătoare, giuleștenii sunt aproape să renunțe la Mihai Iosif. Conducerea din Giulești are o variantă surpriză pentru înlocuirea actualului antrenor.

Rapid vrea să renunțe la Mihai Iosif și are o variantă surpriză pentru banca tehnică

Rapid a avut evoluții dezamăgitoare în primele două etape de la reluarea Ligii 1. În primul meci al noului an, Rapid a pierdut înfruntarea cu CS Universitatea Craiova, scor 0-1. Etapa trecută, echipa giuleșteană a reușit să obțină o remiză în extremis împotriva celor de la UTA Arad. După aceste două rezultate, giuleștenii sunt foarte aproape de a pierde calificarea în play-off.

Rezultatele slabe din campionat, doar 3 victorii în ultimele 20 de meciuri, au făcut ca poziția lui Mihai Iosif să fie tot mai amenințată. Conducerea din Giulești intenționează să renunțe la serviciile actualului antrenor, iar favorit să-i ia locul este Laszlo Balint. Acesta a plecat de la UTA după ce a intrat în conflict cu galeria arădeană chiar la primul meci din anul acesta, pierdut acasă cu Gaz Metan, 0-1.

În ciuda zvonurilor apărute, Daniel Niculae, președintele Rapidului, a infirmat totul. Oficialul giuleștean susține că momentan nu se pune problema înlocuirii lui Mihai Iosif.

Nu-și au rostul aceste zvonuri, nu se pune problema de așa ceva. Dacă va avea loc o schimbare la nivelul băncii tehnice, veți afla de la noi, oficial. Momentan, nu se pune problema ca Mihai Iosif să plece de la Rapid”, a declarat Daniel Niculae, la Digi Sport.

Mihai Iosif, un optimist incorigibil

În ciuda faptului că Rapid a reușit doar un rezultat de egalitate în meciul cu UTA Arad, Mihai Iosif a declarat la finalul partidei că este mulțumit de jocul elevilor săi. Tehnicianul a subliniat și faptul că speră în continuare la accederea în play-off.

Am arătat atitudine și joc în repriza a doua. Mulțumesc și tribunei, ne-a împins de la spate. Am fost inspirat și la schimbări, cred că am arătat bine tot meciul. Mă bucur că noutățile s-au impus, de aceea au și venit aici, să ne ajute. La Junior a fost instinctul de fotbalist, s-a comportat ca Suarez, la naționala Uruguay-ului. A vrut să își ajute echipa, aia a fost. Apoi prima dată a apărat Moldovan, ne-am bucurat, când s-a dictat repetarea, ne-am simțit prost.

Am fost inspirat, repet, inspirația nu se antrenază. Am contat pe Marzouk, au intrat bine și Rareș și Ioniță. Le-am zis și eu, dar și Săpunaru, la pauză, că nu avem voie să pierdem acest meci

Obiectivul clubului nu s-a schimbat, dar al nostru, personal, este intrarea în play-off. Vom lupta până la final, ar fi o dezamăgire să nu ajungem acolo, a declarat Mihai Iosif.

Urmăriți Playsport.ro și pe