Rețeta de tinerețe a lui Victor Pițurcă, dezvăluită! Dumitru Dragomir a spus tot: „În viața mea n-am văzut așa ceva!”

Olteanu Ștefan / 14.12.2021, 23:51

Victor Pițurcă a împlinit 65 de ani în primăvara acestui an, însă în ciuda acestui fapt, fostul selecționer nu își arată deloc vârsta. Invitat în platoul unei emisiuni TV, Dumitru Dragomir a dezvăluit care este rețeta de tinerețe a lui Pițurcă și ce face pentru a arăta ca o persoană „de 50 de ani”.

Victor Pițurcă e un exemplu la 65 de ani. Dumitru Dragomir a dezvăluit ce mănâncă fostul selecționer

La 65 de ani, Victor Pițurcă se află într-o formă fizică de excepție. Fostul selecționer refuză să încărunțească și multă lume s-a întrebat dacă acesta apelează la soluții chimice pentru a-și întreține podoaba capilară. Nici vorbă! Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, spune că Victor Pițurcă nu folosește niciun fel de produs din comerț, nici măcar atunci când vine vorba despre alimente.
Victor Pițurcă are o fermă bio în care crește diverse animale și în acest mod își produce hrana în propria curte:

Pițurcă arată de 50 de ani, nu am văzut așa ceva în viața mea. Nu se vopsește, e fresh. Are o fermă de produse bio, undeva lângă Ploiești. Are de toate acolo. Rațe, gâște, porci, curcani, tot ce vrei, ouă proaspete. Îmi dă și mie, mă tot invită acolo.

Mi-a trimis și mie două rațe, am crezut că sunt porci. El nu mânâncă decât acasă, ce-i face nevasta, nu mănâncă la restaurant. Mama lui îi face pâine. Eu mai aflu de la Viorel Păunescu. Pițurcă își adună des toată familia, e frumos la el acolo, la vilă”, a dezvăluit Dragomir, la Digi Sport.

Nora lui Victor Pițurcă, impresionată la primul contact vizual. „Am avut un șoc când l-am văzut prima dată!”

Invitată în cadrul unui podcast al lui Cătălin Măruță, Cristina Ich, logodnica lui Alex Pițurcă, a descris prima întâlnire cu socrul:

Este incredibil. Mănâncă numai mâncare bio, numai de la fermă! El niciodată nu merge să cumpere carne din comerț.
Aleargă câte 5 kilometri în fiecare zi, are un stil de viață foarte sănătos și e normal să arate foarte bine. Eu când l-am văzut chiar am avut un șoc. Pentru că nu-mi venea să cred că persoană la șaizeci și ceva de ani poate să arate așa”, spunea Cristina Ich.

De asemenea, tânăra a spus că Alex Pițurcă îi calcă pe urme tatălui:

Și el este un bărbat care are foarte mare grijă să ducă un stil de viață sănătos. Nici n-ar avea cum să fie altfel, fiindcă moștenește asta de la tatăl lui. Și e normal să facă asta, peste doi ani împlinește 40 de ani, e logic să aibă grijă de el. De aia m-am și îndrăgostit de el, arată bine, e înalt așa, are prestanță”, mai spunea Cristina Ich.

Imagini în premieră cu soția lui Victor Pițurcă. Cum arată femeia care-i stă alături de 45 de ani. GALERIE FOTO.