Revenire de senzație, în Liga 5! Ousmane N’Doye este gata să se întoarcă pe teren. Fostul dinamovist are 44 de ani

Bordei Radu / 21.01.2022, 15:54

Ousmane N’Doye a fost una din cele mai pitorești figuri din fotbalul românesc, din ultimele decenii. Fostul mijlocaș senegalez a fost adoptat repede de fanii lui Dinamo, mai ales prin stilul său savuros, dar și prin agresivitatea de pe teren. N’Doye făcea show și după meciuri, mai ales la declarații, când se contra mereu cu „prietenul meu”, Gigi Becali.

Chiar dacă a avut un renume de mare petrecăreț, N’Doye a fost mereu un fotbalsit valoros care ajuta echipele la care evolua. Iar acum ar putea face o revenire de senzație, pe teren. La 44 de ani, senegalezul tot ar mai avea un cuvânt de spus. Mai ales că vorbim de o echipă de Liga 5.

Revenire de senzație în fotbalul românesc. N’Doye vrea să joace din nou

Clubul 1 Decembrie activează la nivel de Liga 5, în Ilfov. Cu toate acestea, în iaceastă iarnă a dat o lovitură majoră pe piața transferurilor. A transferat un fotbalist care a trecut pe la echipe ca Farul, Petrolul ori Rapid. Este vorba de fotbalistul senegalez, Gaston Mendy. La 36 de ani, acesta mai vrea să joace în câteva partide. Mai mult,a cesta a promis că nu va veni singur ci va aduce un alt nume greu.

S-a căsătorit cu o fată din comună și s-a stabilit aici. Așa că m-a căutat și a zis că vrea să mai joace. M-a anunțat că vrea să vină să joace la noi și nu o va face singur. A zis că îl va convinge și pe N’Doye, că și el ar mai vrea să joace de plăcere. Momentan l-am refuzat, că avem doi doi tineri care au trecut pe la Academia lui Hagi, fotbaliști pe care vreau să-i integrez în acest lot, a declarat președintele clubului, Paul Mihai, pentru ilfovsport.ro

Regimul preferențial de care se va bucura Mendy. Joacă doar pe teren propriu

Oficialul ilfovenilor se bucură de interesul pe care echipa lui l-a stârnit. Și se bucură că va vedea la lucru un fotablist cu meciuri în Liga 1 și cupele europene. Mendy poate fi un avantaj mare pentru ilfoveni. Senegalezul a pus și o condiție, acceptată de oficial. Acesta a spus că nu se putea opune.

Există, totuși, o problemă – nu prea vrea să joace în meciurile din deplasare, considerând că terenurile nu sunt cele mai bune și există pericolul să se accidenteze. Și-i acord aceste circumstanțe – pentru noi, el este ca un jucător din Liga Campionilor, o valoare! , a explicat președintele grupării.