Revenire de senzație în Premier League! „Vorbim des cu Cristiano Ronaldo”. Haaland este prea scump

Bordei Radu / 21.05.2021, 16:36
Revenire de senzație în Premier League! „Vorbim des cu Cristiano Ronaldo”. Haaland este prea scump

Revenire de senzație în Premier League! Manchester United așteaptă mișcări de trupe importante în această vară. Echipa antrenată de Ole Gunnar Solskjaer dorește să se bată pentru supremație, sezonul viitor. Fanii doresc să întrerupă supremația concitadinei City.

De aceea, conducerea clubului dorește să facă niște mișcări importante pe piața transferurilor. Mai ales că șefii speră să și îi împace pe fani după ce au implicat clubul în proiectul Superligii. Un transfer, însă, de senzație, ar schimba starea de spirit pe Old Trafford

Revenire de senzație în Premier League! „Vorbim des cu Cristiano Ronaldo”

Cristiano Ronaldo la Manchester United este mereu o variantă. Mai ales că portughezul și-a declarat întotdeauna iubirea față de „diavoli”. Iar o nouă provocare în Premier League l-ar tenta mult pe starul portughez. Conform presei britanice, Ed Woodwaard i-ar fi transmis managerului norvegian că sunt discuții importante cu tabăra lusitanului.

Ole Gunnar Solskjaer așteaptă întăriri în această vară

Totul ar depinde de calificarea celor de la Juventus în Liga Campionilor. Chiar și așa, dacă portughezul va considera că nu vrea să mai stea la Torino, se poate ajunge la o înțelegere între cluburi. United tocmai a prelungit contractul lui Edison Cavani, un alt veteran, dar Ronaldo nu va fi refuzat. Cu CR7 și Cavani, „diavolii” ar marca foarte multe goluri în sezonul viitor.

Sancho da, pentru Haaland nu există bani

Șefii grupării i-ar mai fi transmis lui Solskjaer să nu se bazeze pe un eventual transfer al lui Haaland. Deși „diavolii” nu au probleme cu banii, totuși criza cauzată de coronavirus a afectat și vistieria clubului. De aceea, gruparea din Manchester nu vrea să se înscrie într-o licitație pentru atacantul norvegian.

Oricum, cei de la Dortmund vor să îl mai păstreze pe golgheter cel puțin și în acest sezon, de aceea nu vor asculta decât oferte de peste 100 de milioane. Așa că cei de la United se vor mulțumi să îl păstreze pe Cavani și vor încerca să dea lovitura cu Cristiano Ronaldo.

În schimb, Jadon Sancho este o variantă mult mai realistă. United a pierdut toată vara trecută în încercarea de a-l aduce pe internaționalul englez. Nemții n-au cedat din prețul cerut, 100 de milioane de euro. Vara asta însă, prețul a scăzut cu aproape 30 de milioane, mai aproape de evaluarea celor de la United. Borussia a anunțat deja că nu se mai opune plecării mijlocașului ofensiv. Rămâne de văzut dacă United va finaliza, în sfârșit, transferul, sau rivalii de la Chelsea vor intra și ei pe fir.