Revenirea secolului! Unde s-ar putea transfera Cristiano Ronaldo vara aceasta. Au început deja primele tratative

Bordei Radu / 15.06.2021, 17:16
Revenirea secolului! Unde s-ar putea transfera Cristiano Ronaldo vara aceasta. Au început deja primele tratative

Revenirea secolului! Unde s-ar putea transfera Cristiano Ronaldo vara aceasta. Căpitanul Portugaliei se pregătește de debutul la Euro 2020. Va fi al 5-lea turneu de acest gen pentru lusitan. „Mă simt ca la primul, sunt gata de orice” a avertizat Cristiano. CR7 n-a uitat că ultima oară a plecat cu trofeul în Portugalia. 

Chiar dacă în acest moment Euro este o prioritate, echipa fotbalistului lucrează deja la un potențial transfer. Și sunt șanse mari ca Ronaldo să nu se mai întoarcă în Italia după turneul final.

Revenirea secolului! Unde s-ar putea transfera Cristiano Ronaldo vara aceasta. Au început deja primele tratative

Juventus a prins Liga Campionilor, dar rămânerea lui Ronaldo nu este o certitudine. Portughezul nu a fost deloc mulțumit de cum au stat lucrurile în acest sezon și nici șefii clubului nu mai par convinși să îl păstreze. Mai ales că noul antrenor, Max Allegri, nu este un fan al atacantului. Tehnicianul știe că Ronaldo, chiar și la 36 de ani, garantează goluri multe, dar echipa trebuie să joace pentru el. Antrenorul ar dori să exploreze și alte posibilități.

Cristiano Ronaldo a declarat de multe ori că s-a simțit foarte bine la Manchester

De aceea atacantul își pregătește terenul pentru o eventuală despărțire. Mai ales că nu mai este convins că poate câștiga Liga Campionilor cu Juventus. PSG părea să fie  favorita la semnătura superstarului, însă lucrurile se pare că stau diferit. Cristiano nu este convins de Ligue 1 și ar vrea să se întoarcă în Premier League. Mai ales că Manchester United nu ar spune nu unei reveniri.

Se reia duelul de foc dintre Ronaldo și Guardiola?

„Diavolii” sunt disperați să întrerupă supremația rivalilor din oraș, iar transferul lui Ronaldo poate fi cea mai bună metodă pentru a realiza acest lucru. Echipa lui Ole Gunnar Solskjaer a rămas fără trofeu și în acest sezon, după finala pierdută în Europa League, iar norvegianul dorește să schimbe acest lucru. „Diavolii” au conturat deja un buget pentru transferuri și au primit și o veste bună.

Se pare că oamenii din jurul lui Cristiano ar fi contactat deja clubul pentru a nefgocia o eventuală revenire a portughezului. Golurile lui Ronaldo ar putea consititui elementul decisiv în duelul cu campioana City și Pep Guardiola.

Internaționalul portughez nu a clarificat nici el lucrurile privind viitorul său.

Nu contează că merg la PSG sau United sau rămân la Juventus. La 36 de ani, este o bucurie că pot juca la un asemenea nivel. Orice se va ântâmpla, pentru mine este un bonus, a declarat Ronaldo, înainte de partida cu Ungaria