Revoltă în fotbal după evenimentele de la FCSB – FC U Craiova 1948. Ce l-a scandalizat pe Florin Răducioiu

Ștefănescu Dragoș / 01.08.2022, 09:59
Revoltă în fotbal după evenimentele de la FCSB – FC U Craiova 1948. Ce l-a scandalizat pe Florin Răducioiu

FCSB și FC U Craiova 1948 s-au înfruntat duminică seară în etapa a treia din Superliga. Partida s-a terminat la egalitate, scor 1-1, dar a fost extrem de disputată. Marius Croitoru a fost suspendat pentru acest meci și s-a aflat în tribunele Arenei Naționale. Totuși, tehnicianul a comunicat în permanență cu cei de pe bancă prin intemediul colaboratorilor săi. Această situație l-a revoltat pe Florin Răducioiu. Fostul mare internațional susține că trebuiesc luate măsuri pentru ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple.

Florin Răducioiu, revoltat de comportamentul lui Marius Croitoru. ”Este inadmisibil!”

Duminică seară, FCSB și FC U Craiova 1948 s-au înfruntat în etapa a treia din Superliga. Partida s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Marius Croitoru a fost suspendat pentru această partidă și s-a aflat în tribunele Arenei Naționale. Tehnicianul a comunicat însă cu cei de pe banca tehnică prin intermediul tefonului mobil dar și a colaboratorilor săi. Pe finalul meciului, Eduard Zelgin, team managerul echipei oltene, a stat lângă Marus Croitoru și a dat indicații prin telefon la îndemnul tehnicianului.

Atitudinea lui Marius Croitoru l-a revoltat pe Florin Răducioiu. Fostul mare internațional consideră că este inadmisibil ca un antrenor să dea indicații dacă este suspendat. În plus, Răducioiu susține că trebuiesc luate măsuri drastice pentru ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple.

Este o agitație incredibilă, inadmisibilă după părerea mea. Regulamentul, cel puțin așa știu eu, spune clar că este complet interzis ca antrenorul suspendat să comunice, prin orice mijloc, cu un asistent, un antrenor secund. Este interzis!

Este la vederea tuturor. Nu ar trebui să se întâmple așa ceva. Ar trebui să fie luate niște măsuri cât mai rapide. S-ar crea un precedent”, a declarat Florin Răducioiu, pentru Gsp.ro.

Oltenii sunt mulțumiți după egalul cu FCSB

FC U Craiova 1948 are un parcurs foarte bun în noul sezon al Superligii. După ce au învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 3-1, oltenii au reușit să remizeze cu FCSB.

După meciul de pe Arena Națională, Adrian Mititileu Jr. a transmis un mesaj pe rețelele de socializare. Acesta a subliniat că rezultatul de egalitate este echitabil, dar și mulțumitor pentru toată lumea.

Tinand cont de faptul ca echipa a avut 5 cartonase galbene dintre care 4 in plan defensiv aproape tot meciul, egalul este mai mult decat echitabil.

Un meci care a aratat ca un adevarat derby cu una din fortele campionatului.

Urmeaza meciul cu CSU Craiova, derbyul care nu trebuia sa aiba loc vreodata, dar cum Romania este o tara imprevizibila trebuie sa ne conformam si sa tratam acest meci asa cum se cuvine si sa castigam pentru a mentine linia buna a rezultatelor.

Forza Stiinta !”, a transmis Adrian Mititelu Jr.