Revoltă la Milano împotriva lui Ciprian Tătărușanu. Toată lumea îl cere afară. „Nu mai poate”

Radu Bordei 29.01.2023, 15:08
Revoltă la Milano împotriva lui Ciprian Tătărușanu. Toată lumea îl cere afară. „Nu mai poate”

Continuă coșmarul pentru Ciprian Tătărușanu la AC Milan. Portarul a încasat 3 goluri în prima repriză cu Sassuolo iar fanii l-au fluierat. Aceștia s-au dezlănțuit la adresa românului de 36 de ani pe care îl vor plecat de la echipă.

Ciprian Tătărușanu și Milan, în genunchi. Prezența în Liga Campionilor, în pericol

La începutul anului, Milan era considerată singura echipă capabilă să oprească Napoli din drumul către titlu. Mai ales după ce a venit și depunctarea rivalei de la Juventus, care s-a prăbușit în clasament. Campioana Italiei a suferit, însă, o cădere inexplicabilă, iar una din cauze o reprezintă absența portarului titular, Mike Maignan. Ciprian Tătărușanu nu a adus siguranța de care echipa avea nevoie, este adevărat și în contextul unor erori mari în defensivă.

Coșmarul a continuat și cu Sassuolo, echipă care se zbate în subsolul clasamentului. Oaspeții au marcat de trei ori, la golurile 2 și 3, portarul român a fost depășit pe colțul scurt. La ambele Tătărușanu putea face mai multe, iar fanii s-au dezlănțuit la adresa lui.

„Tătărușanu, pleacă de la clubul nostru!”„Tătărușanu nu mai poate juca la acest nivel” sau  „Mulțumim, Tătărușanu, dar a venit vremea să pleci”, au fost câteva din reacțiile fanilor lui Milan. Campionii sunt acum în pericol să piardă și locurile de Liga Campionilor, titlul este deja departe. Napoli și Inter sunt aproape sigure de locurile lor, iar Atalanta, Lazio și Roma sunt în mare formă.

Ciprian Tătărușanu este tot mai criticat la Milan

Fanii de abia așteaptă să îl vadă înapoi pe Maignan

După ce Mike Maignan s-a accidentat, grav, la finalul lui septembrie, portarul român a fost cel la care s-a apelat pentru a proteja poarta campioanei Italiei. Din păcate acesta nu a putut să ofere siguranța și încrederea pe care o emana goalkeeper-ul francez. În 18 meciuri, fostul goalkeeper de la naționala României a primit 25 de goluri. Doar 4 partide s-au terminat fără gol primit. Nu sunt deloc cifre care să îi facă cinste portarului român, dar Tătă nu poate fi conisderat principalul vinovat. Nici defensiva nu și-a făcut treaba și la cele mai multe goluri, românul a fost lăsat de fundașii lui singur cu adversarii.

Cu toate acestea, jurnaliștii consideră că Tătărușanu se putea descurca mult mai bine, de aceea, Stefano Pioli a fost întrebat dacă va mai conta pe el sau va căuta și alte soluții. Un ziarist a remarcat că din ultimele 12 șuturi pe poarta milaneză au rezultat 9 goluri. De aceea era așteptat să apere și Devis Vasquez, portarul columbian de 24 de ani, transferat în această iarnă.

Vasquez se pregătește bine, dar nu cred că este pregătit să joace în acest moment. Cu Sassuolo trebuie să fim mai atenți. Adversarii profită prea ușor de erorile noastre, din apărare. Trebuie să le eliminăm, declara Pioli, înainte de meciul cu Sassuolo.

Urmăriți Playsport.ro și pe