Revoltă totală după excluderea lui Novak Djokovic de la Australian Open 2022. Ce se întâmplă în Serbia

Bordei Radu 25.01.2022, 21:42
Revoltă totală după excluderea lui Novak Djokovic de la Australian Open 2022. Ce se întâmplă în Serbia

Excluderea lui Novak Djokovic de la Australian Open a lăsat o rană mare, deschisă, pentru sârbi. Aceștia au reacționat vehement din cauza tratamentului la care a fost supus marele campion. Acesta a fost reținut de autoritățile de la Antipozi și a fost deportat, după ce i-a fost retrasă viza.

Încă nu este clar dacă sportivul va mai putea intra în Australia, în următorii trei ani. Liderul mondial a fost șocat de întreaga situație și s-a întors acasă, afectat. Încă nu se știe cum va proceda mai departe marele campion sârb.

Excluderea lui Novak Djokovic, motiv de revoltă pentru sârbi. Aceștia nu mai vor să audă de Australian Open

Se știe că vecinii noștri sunt un popor foarte mândru, cu un spirit războinic. Iar Novak Djokovic este un adevărat idol peste Dunăre. Cel mai bun sportiv din lume, anul trecut, este susținut cu fanatism de suporterii sârbi. Aceștia au găsit o cale inedită de a se răzbuna pe australieni. Fostul fundaș al FCSB-ului, Novak Martinovic, a explicat la ce s-au gândit aceștia.

Suntem tare supărați, mai ales cum au tratat pe unul din cei mai buni dintre noi. Norocul Australiei că este prea departe, cred că o invadam. Oricum, pentru noi nu mai există Australian Open. Doar dacă participă Novak, mai vorbim, a declarat fostul fotbalist

Antrenorul lui Nole anunță că acesta nu s-a refăcut după scandalul din Australia

Liderul mondial încearcă să depășească scandalul uriaș pe care l-a declanșat, la Australian Open. De altfel, sârbul ia în calcul să nu mai joace la edițiile viitoare, chiar dacă legea îi va permite. Chiar antrenorul lui a confirmat informația.

Este clar că este afectat psihic, a fost o lovitură dură pentru el. Nu se aștepta la așa ceva, sunt răni care nu se vindecă ușor, care vor rămâne cu el. Eu nu știu dacă va mai putea să se întoarcă în Australia. Nu am mai văzut o nedreptate atât de mare de mult timp, chiar nu înțeleg de ce au făcut asta.

Presa manipulează și oferă doar informații eroante. Așa se creează un curent contra lui Nole, ceea ce  nu este ok. Așa că nu ștu dacă va mai avea dorința să meargă, mai ales în Australia. El s-a dus doar ca să își apere trofeul. Doar la tenis se gândea, de abia aștepta să joace în primul turneu de Grand Slam al anului. Și s-a întâmplat ce s-a întâmplat. O să fie niște momente care vor rămâne mereu cu Nole, nu sunt ușor de depășit. Dar la cum îl știu, este un bărbat puternic. Nu este ușor de doborât, va reveni și mai tare, este convins antrenorul sârb