Revoluție în Premier League pentru transferul lui Erling Haaland! Un club vinde jucători de 250 milioane de euro pentru a-l aduce pe norvegian

Giosanu Catinca / 11.06.2021, 23:54
Revoluție în Premier League pentru transferul lui Erling Haaland! Un club vinde jucători de 250 milioane de euro pentru a-l aduce pe norvegian

Erling Haaland a reușit ceea ce nu mulți fotbaliști ar putea să facă. Aproape că e revoluție în Premier League. Și totul, pentru transferul lui. Mai precis, un club vinde jucători de 250 milioane de euro pentru a-l aduce pe norvegian. Despre ce grupare este vorba?

Revoluție în Premier League pentru transferul lui Erling Haaland!

Atacantul norvegian Erling Haaland a atras atenția tuturor cluburilor de top din Europa, după ce a înscris 57 de goluri în 59 de meciuri pentru actuala echipă.

Vârful mai are contract cu Dortmund până în 2024. Din vara viitoare va intra în vigoare o clauză prin care Haaland poate pleca pentru 75 de milioane de euro. Presa din străinătate notează că unul dintre cele mai prestigioase cluburi nu mai are răbdare încă un an și forțează transferul în această perioadă de mercato.

Un club vinde jucători de 250 milioane de euro pentru a-l aduce pe norvegian

Chelsea, câștigătoarea UEFA Champions League în această vară, și-a manifestat interesul pentru Erling Haaland.

Chelsea face eforturi intense pentru a-l transfera pe Haaland.”, au transmis jurnaliștii din Regatul Unit.

170 de milioane de lire sterline (198 de milioane de euro) este suma pe care este dispusă să o plătească gruparea londoneză pentru Haaland. Chelsea intenționează să îl includă în această afacere și pe Tammy Abraham. Acesta din urmă este evaluat la 40 de milioane de lire.

În momentul de față, pe lista de transferuri a lui Chelsea sunt 13 jucători. Este vorba despre Davide Zappacosta, Emerson Palmieri, Marco Alonso,  Kurt Zouma, Ethan Ampadu, Fikayo Tomori, Baba Rahman, Tiemoue Bakayoko, Danny Drinkwater, Jorginho, Ross Barkley, Tammy Abraham, Olivier Giroud si Michy Batshuayi, conform TheSun.

Erling Haaland (20 de ani) are cifre incredibile la Borussia Dortmund
Erling Haaland are cifre incredibile la Borussia Dortmund / Sursa Foto: Profimedia

Șovre a renunțat la cariera de arbitru, fiind influențat și de episodul „Haaland”

Octavian Șovre a avut mult de suferit din cauza autografului cerut lui Erling Haaland în scop umanitar. Ion Crăciunescu a transmis, la un moment dat, că, pe considerente profesionale, Octavian Șovre trebuie să fie la Euro alături de Ovidiu Hațegan și Sebastian Gheorghe, însă faptul că a fost surprins cerându-i un autograf lui Erling Haaland, indiferent de intenție, i-a fost ”fatal”.

Mă încearcă un sentiment de satisfacție și împlinire. Am avut 21 de sezoane în Liga 1. Vă spun sincer că motivație personală nu mai aveam. Știți foarte bine istoricul meu recent, era ca scop EURO 2020. Ulterior, din cauza pandemiei s-a amânat cu un an de zile, nu am fost selecționat, pentru mine este un sfârșit. Am solicitat și eu jucatorului Haaland un autograf… probabil a fost un cumul de factori cu meciul de la Paris și UEFA a considerat că trebuie să… Nu (n.r. dacă regretă că a cerut acel autograf). Cum v-am mai spus, am mai făcut-o și anterior, s-a întâmplat ce s-a întâmplat, asta a fost să fie. A fost un gest nobil, dar, după cum bine stiți, trăim într-o lume a regulilor pe care eu trebuia să le respect.”, spunea Octavian Șovre, în urmă cu două săptămâni.