“Rezervat”. Imaginea care i-a făcut pe invitați să lăcrimeze la nunta lui Cristi Manea. Ce scria pe unul dintre scaune

Iosif Pintilie 03.06.2023, 20:45

Cristian Manea și iubita sa, Irina Diaconescu, s-au căsătorit sâmbătă, 3 iunie, la doar două zile după ce fotbalistul a jucat ultimul meci al sezonului. Nunta a adunat invitați care mai de care mai de seamă. Cântăreața Antonia a fost una dintre persoanele prezente, în timp ce Mario Camora și soția lui au fost nașii.

Imaginea care i-a făcut pe invitați să plângă

Cei doi miri s-au asigurat că nunta va fi una de excepție și au organizat totul perfect. Ei nu au uitat de cei ce nu mai sunt printre noi. Cristian Manea și Irina Diaconescu au păstrat scaune rezervate pentru tații lor, care nu mai sunt în viață.

”Acest loc este rezervat în memoria celor care ar fi fost aici dacă raiul nu ar fi fost atât de departe”, este mesajul lăsat pe câteva scaune.

Cei doi au mers, după ceremonie, în fața scaunelor, cu două pahare de șampanie în mână, în amintirea taților lor.

”Acum îmi vine să plâng”, a spus Irina Diaconescu, în fața locurilor rezervate.

Tată lui Cristian Manea a murit în 2016

Cristian Manea a rămas de tânăr fără tată. Acesta a murit la doar 43 de ani, în 2016, după ce i s-a făcut rău în timp ce se plimba printr-un centru comercial din Constanța.

Cristian Manea și Irina Diaconescu sunt împreună de câțiva ani și au doi copii.

„Îmi pare rău ca nu ai apucat sa trăiești fizic tot ce mi se întâmpla acum dar sunt sigur ca sufletul tău râde în colțul gurii pentru ca tu când ai plecat a fost doar începutul. Îmi e dor sa te întreb: tati ți-a plăcut cum am jucat? Chiar dacă nu îmi convenea ce auzeam de la tine, mi-aș dori sa ma mai cerți măcar odată!

Știu ca atunci când îmi e mai greu ești lângă mine și îmi dai o mâna de ajutor pentru ca, chiar simt asta! Tati, îți mulțumesc ca m-ai crescut frumos și mi-ai oferit tot, am văzut cum tu și mami v-ați vândut verighetele sa îmi luați o pereche de ghete pentru ca alunecăm in cele vechi. Încerc sa fac tot ce mi-ai zis!

Nu o sa ma mulțumesc niciodată cu ce am, încerc sa fiu mai bun pe zi ce trece. Dacă erai acum aici sigur erai extrem de fericit, dar nu-mi arătai asta, pentru ca tu nu voiai sa ma mulțumesc cu puțin și sa vreau mai mult. Am înțeles foarte bine asta! Sper ca ești mândru de Kiki al tău TATI!”, spunea Cristi Manea, într-o postare, publicată acum câțiva ani.

Urmăriți Playsport.ro și pe