Rică Răducanu și declarația care îi va instiga pe suporterii Rapidului: „Ce să mai zic, mă, tată?”

George Drafta 18.02.2023, 21:45
Rică Răducanu și declarația care îi va instiga pe suporterii Rapidului: „Ce să mai zic, mă, tată?”

Fostul mare portar al giuleştenilor nu a făcut un capăt de ţară după ce fotbaliştii lui Adrian Mutu au reuşit doar o remiză în faţa ultimei clasate, CS Mioveni.

Rapidiştii au fost foarte aproape de victorie, dar Dugandzic a ratat un penalty pe final, iar tabela a rămas albă până la ultimul fluier al centralului Feşnic.

Chiar dacă au primit o lovitură de la 11m, alb-vişiniii se condideră nedreptăţiţi. Ei consideră că trenbuiau sa mai primească un penalty şi la intervenţia lui Carnat la Alex Ioniţă.  Carnat a jucat sezonul trecut la Rapid şi este împrumutat la gruparea argeşeană, motiv pentru Rică Răducanu să glumească.

„Ce să mai zic, mă, tată? Cu toate că am dominat, nici nu mă gândeam că nu ne vom impune pe final. Ce nu înțeleg este de ce s-a repetat acel penalty. Și a mai fost un 11 metri . Carnat cred că a vrut să câștige Rapid, dar numai Rapid nu a vrut.

L-a luat din prima în brațe pe Ioniţă și s-a dus cu el, dar arbitrul unde o fi fost? Ăla a fost și mai clar.  Ia uite cum l-a luat, de gât, nu l-a lăsat. A vrut să faulteze. Am avut două de 11 metri”, a declarat Rică Răducanu, la Digi Sport.

Au ratat revenirea pe podium

Fără victorie la Mioveni, Săpunaru & Co au ratat şansa de a se întoarce pe podiumul campionatului. Rapidiştii erau la 2 puncte de FCSB, dar diferenţa se poate chiar mări dacă rivala din Berceni va câştiga duminică împotriva celor de la Universitatea Craiova. Faptul că rapidiştii au două meciuri la rând fără succes nu îl sperie pe marele Rică Răducanu.

Rapidiştii au uitat să se bucure în ultimele două etape © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Rapidiştii au uitat să se bucure în ultimele două etape © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

„Supărarea e mare, dar acum una peste alta hai să-ți spun ceva. Lasă, că e mai bine unde suntem acum, pentru că apoi ne-o luăm prea rău în cap. La ce lot avem, e bine”, a mai spus Rică Răducanu.

Reacţia lui Mutu

Nici Adrian Mutu nu a făcut „înmormântare” din remiza obţinută în faţa trupei lui Nicolae Dică.

„Sunt meciuri și meciuri, nu am reușit să fim concreți așa cum aș fi vrut. Sunt seri și seri, băieții au ratat cam mult, dar asta e. Inclusiv Dugandzic, dar nu avem nimic să îi reproșam. Mergem înainte.

Era normal că noi să conducem jocul și să dominam. Învățăm și încercăm să fim cât mai buni și concreți. O să fim pregătiți pentru playoff. A fost o săptămână ciudată, dar încet încet o să ne revenim. Haideți să nu exagerăm”, a fost discursul „Briliantului” de la finalul jocului.

Urmăriți Playsport.ro și pe