Dan Petrescu i-a certat pe adversarii de la Farul pentru că nu s-au dat la o parte în ultimul meci. Antrenorul de la CFR Cluj, la un pas să se ia la bătaie cu Zoli Iașko

Ioan Valentin Oprea 28.05.2023, 23:08
Dan Petrescu i-a certat pe adversarii de la Farul pentru că nu s-au dat  la o parte în ultimul meci. Antrenorul de la CFR Cluj, la un pas să se ia la bătaie cu Zoli Iașko

CFR a obţinut dramatic calificarea la barajul de Conference League, cu FCU Craiova. Antrenorul principal al grupării din Gruia, Dan Petrescu, a fost un car de nervi în timpul meciului  cu Farul şi a oferit momente halucinante şi după fluierul final al lui Marcel Bârsan.

Cel poreclit „Bursucul” a avut un schimb dur de replici cu mai mulţi jucători ai Farului şi i-a certat pe aceştia că au luptat pe viaţă şi pe moarte în disputa de pe arena „Dr. Constantin Rădulescu”.

Petrescu a avut ceva să-i reproşeze şi lui Gică Hagi, iar „Regele” a reacţionat cu un zâmbet în colţul gurii.

Comentatorii meciului de la Digi Sport au criticat virulent comportamentul tehnicianului de la CFR. „E ridicol ceea ce se întâmplă”, au spus aceştia.

Petrescu, la un pas să se ia la bătaie cu Zoli Yasko

Petrescu a fost cu greu calmat de ceilalţi oficiali din staff-ul alb-vişiniilor, fiind la un pas să se ia la bătaie cu Zoli Yasko, directorul de la Farul. Burcă a fost, la rândul său, implicat într-un meleu de jucători şi a primit cartonaş roşu de la Bârsan, după fluierul final al partidei. Acesta va lipsi în jocul decisiv pentru accederea în Europa, cu FCU Craiova.

Petrescu s-a pierdut cu firea încă din primele 45 de minute. Antrenorul grupării din Gruia a contestat penalty-ul primit de Farul în minutul 45, iar în drumul spre vestiare a avut un schimb nervos de replici cu centralul Marcel Bârsan.

Petrescu a fost protagonist negativ şi al meciului tur din playoff, de la Ovidiu. Supărat de rezultatul final afişat de tabela de marcaj a micuţei arene de la Ovidiu, 1-0 pentru constănţeni, Petrescu a plecat fără a-i mai strânge mâna lui Gică Hagi. Fostul fundaş lateral al naţionalei României a avut şi atunci mai multe reproşuri de făcut brigăzii de arbitri.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe