Rivala Simonei Halep a șocat pe toată lumea! Are milioane de euro în cont, dar merge cu transportul în comun

Bordei Radu 19.05.2022, 20:52
Rivala Simonei Halep a șocat pe toată lumea! Are milioane de euro în cont, dar merge cu transportul în comun

A fost rivala Simonei Halep în tenis, unde a câștigat o avere. Venus Williams a strâns o sumă fabuloasă pe terenul de tenis, dar a rămas o persoană modestă, diferită de sora ei, Serena. Americanca de 41 de ani a șocat fanii din Miami, înainte de Marele Premiu de Formula 1

Rivala Simonei Halep mai circulă cu autobuzul, în Miami. Are o avere colosală

Oamenilor din Miami nu le-a venit să creadă, când au luat autobuzul, de pe linia care trece pe lângă Miami International Circuit. Alături de ei s-a urcat o mare campioană, cu 7 titluri de Grand Slam câștigate în carieră. Este vorba de Venus Williams, sora mai mare a Serenei. Sportiva era însoțită de prieteni și nu s-a ferit să vorbească cu ceilalți călători. Americanca a mers să vadă cursa de Formula 1 și a decis să ia transportul de comun.

Acolo s-a întâlnit cu sora ei și cele două jucătoare de tenis au mers la boxele Mercedes-AMG, pentru a-l susține pe Lewis Hamilton, conform celor de la wtatennis.com. Pilotul britanic a terminat pe 6 Marele Premiu de la Miami. Septuplul campion mondial a fost depășit chiar la start de Gasly, care a încheiat pe locul 13.

La eveniment au mai luat parte vedete precum David Beckham, Tom Brady, Michael Jordan, Paris Hilton, Ashton Kutcher, James Marsden, Pharrell, Hailee Steinfeld, Will.i.am, Gabrielle Union sau Dwayne Wade.

Venus Williams se laudă cu o avere de 95 de milioane de dolari, dar este depășită de sora ei.

Campionul Max Verstappen a rezistat asaltului până la final și s-a impus la Miami, într-o cursă spectaculoasă

Olandezul de la Red Bull îi avea în față pe amândoi piloți Ferrari, dar asta nu l-a oprit, la Miami. Max a trecut repede de Sainz jr, apoi l-a atacat pe Leclerc, liderul mondial. L-a depășit pe acesta, după turul al 9-lea și nu a mai cedat deloc avantajul. Mai mult, Verstappen a realizat des cel mai rapid tur de circuit și a pus distanță între el și rival. Emoțiile au venit pe final, când Verstappen era să o pățească în același mod în care a cucerit titlul mondial anul trecut. Un accident a trimis safety car-ul pe circuit. Leclerc a profitat și s-a apropiat de el, dar atacurile sale nu l-au mai destabilizat pe olandez. Acesta a câștigat și a redus diferența față de pilotul lui Ferrari.

Nici cei de la Mercedez nu au avut multe motive să fie supărați. George Russell (locul 5) și Lewis Hamilton (locul 6) au adus puncte importante pentru constructorul german. Sunt primele semne pozitive pentru constructorul german, chiar dacă titlul mondial pare imposibil în acest an.