Rivaldinho a spus de ce a plecat de la CSU Craiova. Ce s-a întâmplat după ce a venit Neagoe. Video Exclusiv

Ioan Valentin Oprea 26.05.2023, 20:23
Rivaldinho a spus de ce a plecat de la CSU Craiova. Ce s-a întâmplat după ce a venit Neagoe. Video Exclusiv

Rivaldinho şi-a făcut bagajele, după mai puţin de un sezon petrecut la CSU Craiova. Atacantul brazilian nu a stat mult timp fără echipă şi a semnat de curând, un contract cu noua campioană a României, Farul Constanţa.

Într-o intervenţie telefonică la emisiunea Playsport Live, Rivaldinho a precizat că a cerut să fie pus pe liber de Mihai Rotaru. Nemulţumit de statutul său de rezervă la gruparea din Bănie, sud-americanul l-a convins pe patronul „juveţilor” să renunţe la contractul aflat în vigoare şi să-i permită să plece gratis de la Craiova.

Eu, acolo am fost primit foarte bine, nu am nimic de reproşat. Dar după ce au plecat Rădoi şi Copilu, am simţit că am pierdut locul. Antrenorul a avut alegerile lui. Aşa e fotbalul. Nu e nicio supărare”, a explicat Rivaldinho, în exclusivitate pentru Playsport.ro.

Enervat de statutul de rezervă

Adus la gruparea de pe „Ion Oblemenco”, la insistenţele lui Marian Copilu, Rivaldinho s-a integrat uşor-uşor în primul unpsrezece aliniat pe teren de Laszlo Balint şi, mai apoi, de Mirel Rădoi. Odată cu sosirea lui Eugen Neagoe la cârma alb-albaştrilor, vârful în vârstă de 28 de ani a mai avut doar apariţii sporadice pe gazon.

Marian Copilu m-a vrut mai mult la Craiova, el m-a dus la Craiova. După aceea a venit Rădoi. Când am ajuns, era Balint antrenor. La început, nu prea jucam, dar apoi am câştigat postul de titular. Apoi, am simţit că am pierdut spaţiul şi am zis că e mai bine să plec. Vreau să fiu utilizat şi am simţit că nu mai era locul meu acolo”, a subliniat fiul celebrului Rivaldo.

Rotaru nu a vrut, iniţial, să-i dea drumul

Deşi era legat încă din punct de vedere contractul de formaţia de pe „Ion Oblemenco”, Rivaldinho a obţinut acordul lui Mihai Rotaru să plece de la Craiova, încă dinainte de finalul acestui sezon. Iniţial, Rotaru a refuzat propunerea brazilianului şi a încercat să-l determine pe acesta să continue la alb-albaştri.

Am vorbit cu domnul Rotaru şi am cerut să plec. Domnul Rotaru m-a înţeles foarte bine. El nu a vrut să mă lase, dar, până la urmă, a înţeles şi m-a lăsat să plec”, a rememorat Rivaldinho discuţia care a pus punct înţelegerii sale cu trupa lui Neagoe.

Urmăriți Playsport.ro și pe