Rivaldo, atac cu talpa la Messi. Ce a spus legenda Barcelonei după ce argentinianul și-a făcut de cap la PSG

Iosif Pintilie 05.05.2023, 18:18
Rivaldo, atac cu talpa la Messi. Ce a spus legenda Barcelonei după ce argentinianul și-a făcut de cap la PSG

Lionel Messi este în centrul unui scandal imens la PSG. Argentinianul ar fi plecat fără acordul clubului în Arabia Saudită, acolo unde ar fi participat la un eveniment de promovare al statului.

Astfel, Messi nu a fost prezent la antrenamentul de luni. Se pare că șefii clubului știau de absența lui Messi, dar antrenorul principal al echipei, Christophor Galtier, nu își dăduse acordul

Din acest motiv, argentinianul a fost suspendta, pe o perioadă de două săptămâni, de PSG. Unele voci din Franța susțin că suspendarea este doar o lovitură pe care clubul o încearcă, pentru a-l pedepsi pe Messi pentru că a decis să plece de la echipă.

Messi, pus la punct de Rivaldo

În miezul acestui scandal, Rivaldo s-a luat de Messi, spunând că argentinianul a procedat greșit când a decis să plece, fără acord. Balonul de Aur din 1999 a găsit însă trei soluții pentru argentinian.

„M-a întristat puțin să îl văd pe Lionel Messi având această atitudine, lipsită de respect față de actualul său club. Este ceva neobișnuit în cariera sa, una curată în cee ce privește disciplina.

Cu siguranță ar fi putut să procedeze diferit. Avea alte variante: să vorbească cu clubul, să îi aștepte pe liderii din Arabia Saudită să vină la Paris sau să aștepte ca sezonul să se încheie. Ar fi putut să ajungă la o înțelegere cu PSG fără să cauzeze o problemă internă”, a spus Rivaldo, potrivit As.

Messi pleacă de la PSG

În urma acestei suspendări, Messi va rata două partide, în care adversarii vor fi Troyes și Ajaccio. E posibil ca Messi să nu mai joace niciodată pentru PSG. Acesta ar vrea să plece la Barcelona, un sezon, iar mai apoi să meargă în Arabia Saudită.

„E posibil să fie supărat și să decidă să nu mai participe la aceste ultime trei meciuri, invocând probleme fizice, de exemplu. Totuși, argentinianul ar putea alege să îi reducă la tăcere pe contestatari și să participe la sărbătoare de titlu a clubului, însă această ultimă variantă nu este și cea favorită în momentul de față”, anunță RCM Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe