Robert Lewandowski, cu gândul la Premier League! Starul polonez ar putea ajunge la o altă super-forță a Europei

Bordei Radu / 03.05.2021, 12:32
Robert Lewandowski, cu gândul la Premier League! Starul polonez ar putea ajunge la o altă super-forță a Europei

Robert Lewandowski, cu gândul la Premier League! Starul polonez le dă emoții suporterilor celor de la Bayern. Există șanse ca golgheterul bavarezilor să părăsească campioana Germaniei. Ar fi o lovitură mare primită de echipa germană. Doar în acest sezon, Lewa a marcat 43 de goluri în 37 de meciuri.

Atacantul de 32 de ani nu ar pleca deloc ieftin. Doritorii ar trebui să scoată din buzunar peste 80 de milioane de euro, însă forma atacantului ar justifica o asemenea investiție. Lewandoski este, în acest moment, cel mai valoros atacant din lume.

Robert Lewandowski, cu gândul la Premier League! Starul polonez ar putea ajunge la o altă super-forță a Europei

Jurnaliștii germani consideră că polonezul încearcă să pună presiune pe conducerea clubului pentru a-io oferi un nou contract. Bombardierul polonez se simte bine la Munchen, dar știe că sunt foarte multe echipe interesate de el. Numai în Premier League ar fi trei echipe mari care l-ar dori. Chelsea este în căutarea unui marcator, iar unul mai bun ca Lewandoski nu se găsește. Londonezii au și forța financiară pentru o asemenea tranzacție.

Julian Nagelsmann va prelua Bayern din vară

Și Manchester United este disperată să găsească un atacant de careu, iar polonezul ar fi răspunsul la rugămințile „diavolilor”. Nici Tottenham nu este o variantă de neglijat, mai ales că echipa din Londra l-ar putea pierde pe Harry Kane, în această vară.

Lewandoski ar putea lua în considerare o nouă provocare, într-un campionat nou. Rămâne de văzut dacă Bayern îl va convinge să nu o facă

Lewandoski încearcă să obțină un contract mai bun

Contractul polonezului cu bavarezii expiră în 2023, dar agentul acestuia deja caută o nouă înțelegere. Chiar dacă polonezul are 32 de ani, Pini Zahavi este conștient că echipa din Bavaria încă este dependentă de golurile atacantului. De aceea, Bayern nu și-ar permite să îl lase pe Lewandoski să plece, mai ales că va veni și un nou antrenor.

Julian Nagelsmann este așteptat să vină cu un suflu nou la echipă și tacticianul de 33 de ani de abia așteaptă să lucreze cu supergolgheterul polonez. Așa că cele două părți vor negocia și sunt șanse mari ca Lewandoski să mai rămână ani buni la Munchen.

Polonezul a venit la Bayern în 2014 și de atunci a devenit unul din cei mai buni jucători din lume. În 326 de jocuri, Lewa a marcat 289 de goluri pentru Bayern. Și ar fi luat aproape sigur Balonul de Aur, sezonul trecut, dacă premiul nu ar fi fost anulat, din cauza pandemiei.