Roger și-a luat adio de la UTA. „Îmi pare rău că nu m-am despărțit cu o victorie. Rămân în inima mea”

Bordei Radu 13.02.2022, 19:25
Roger și-a luat adio de la UTA. „Îmi pare rău că nu m-am despărțit cu o victorie. Rămân în inima mea”

UTA a dominat meciul cu Dinamo, a avut și un avantaj numeric, după ce Ehmann și Răuță au fost eliminați, pe rând. Chiar și așa, arădenii nu au arătat deloc bine. Echipa lui Ionuț Badea și-a creat cu greu ocazii, iar când acestea au apărut, nu le-au concretizat. 

O victorie îi menținea pe arădeni cu șanse de a mai spera la play-off. Acest rezultat dă o lovitură grea speranțelor trupei din Banat. Mai mult ca sigur, UTA va evolua în play-out. Nu și Roger, brazilianul se va bate la titlu cu CFR Cluj.

Roger, la ultimul meci în tricoul celor de la UTA. Brazilianul a avut o bară

Dinamo a întrerupt seria eșecurilor în fața celor de la UTA. A fost ultima partidă a lui Roger în tricoul bănățenilor și brazilianul a căutat să marcheze tot meciul. A fost aproape, când a lovit transversala. La final suporterii și-au luat la revedere de la fotbalist. Acesta se va prezenta sub comanda lui Dan Petrescu, la CFR.

Astăzi a fost un meci dificil, am avut șanse bune pentru a marca, dar nu am profitat. Cred că la golul anulat nu a fost offside, dar nu avem ce face. Eu le mulțumesc tuturor oamenilor de aici, suporteri, cei din club. Aș fi vrut să mă despart cu o victorie, dar nu a fost să fie. UTA rămâne în inima mea, le urez succes în continuare.

Asta e viața de fotbalist, uneori trebuie să îți iei la revedere. A fost incredibil să aud fanii cum îmi cântă numele, le mulțumesc, a declarat Roger.

„Dinamo s-a apărat ca la handbal”. Ionuț Badea, nervos după egalul cu bucureștenii

UTA a avut doi oameni în plus, dar tot n-a tranșat meciul cu Dinamo. Acest lucru l-a supărat pe Ionuț Badea.

Este un semieșec, mai ales de situația lui Dinamo. Este greu să pregătești echipa contra unora care joacă în semicerc, ca la handbal. Dar trebuia să ne adaptăm la situația nou creată. Noi am avut și un gol, care zic că a fost valabil, poate și penalty, evenimente care contează. Oricum noi am ratat, am avut 9 oameni care au tras la poartă. Dar trebuia să fim mai atenți, să ducă mingea sus, să centrăm, așa că nu am câștigat. Noi vroiam o victorie, indiferent de câți jucători avea Dinamo, a declarat antrenorul arădenilor

A fost o partidă pe care am controlat-o, de la un cap la altul. Am avut ocazii, dar nu am amrcat, așa că nu am câștigat. Ei s-au apărat bine, toți în treimea proprie. Noi nu am avut luciditate, nu am găsit soluții. Asta este, trebuie să mergem la Craiova, să facem un meci bun. Noi suntem cu ocaziile, oaspeții cu golurile, în general. Măcar acum n-am primit gol, dar este frustrant. Vroiam trei puncte, totuși un punct este mai bine decât nimic.

Nu suntem demoralizați, este un nou drum, cu Mister. Trebuie să devenim mai buni, să creștem nivelul jocului, a comentat și Alexandru Benga