„România are nevoie de o singură Steaua”. Apelul lui Răzvan Lucescu. Ce a spus despre Rapid și Dinamo

Cosmin Olteanu 06.06.2023, 21:12
„România are nevoie de o singură Steaua”. Apelul lui Răzvan Lucescu. Ce a spus despre Rapid și Dinamo

Răzvan Lucescu a făcut un apel, în legătură cu „războiul” dintre FCSB și CSA Steaua.

Răzvan Lucescu consideră că FCSB este continuatoarea echipei Steaua înființată în 1947.

Apelul lui Răzvan Lucescu în „războiul” dintre FCSB și CSA Steaua

Antrenorul lui PAOK susține că fotbalul românesc are nevoie ca „războiul” dintre FCSB și CSA Steaua să înceteze. Totodată, s-a declarat fericit pentru faptul că Dinamo a reușit să revină în primul eșalon.

„Sunt bucuros pentru campionatul românesc, care are mare nevoie de aceste echipe. Are nevoie de o Steaua, una singură, astea sunt echipe care atrag, care aduc emulație, poate și investitori.

Îl cunosc pe Ovidiu și am văzut, în ultimele zile, aparițiile lui. Ovidiu a arătat stăpânire de sine. Îl cunosc ca om și nu mă surprinde. Mă bucur foarte tare și îmi doresc ca el să meargă și mai sus. Fotbalul românesc are nevoie de antrenori”, a declarat Răzvan Lucescu, la Digi Sport.

Răzvan Lucescu: „Rapid este un brand”

Răzvan Lucescu a lăudat proiectul de la Rapid, pe care îl consideră foarte bine pus la punct.

„Mi se pare că este un parcurs absolut corect. Eu cred că anul următor este unul în care trebuie să tindă la mai mult. Rapid este, totuși, un brand. Are foarte mulți suporteri în spate. Este o echipă care a depășit acea perioadă de ligi inferioare. Mi se pare o strategie foarte bine pusă la punct. Îmi dă senzația de club foarte bine echilibrat”, a mai spus Răzvan Lucescu.

„Se anunță un sezon cu o presiune mult mai mare, pentru că obiectivele clubului s-au schimbat. O dezamăgire, în acest sezon, ar fi Cupa României”, a spus Daniel Niculae, despre viitorul sezon, în care Rapid își propune să cucerească titlul de campioană.

Urmăriți Playsport.ro și pe