România U21, lovită de Covid-19 înainte de meciul cu Italia

Moldoveanu Camelia 13.11.2021, 13:47
România U21, lovită de Covid-19 înainte de meciul cu Italia

Covid-19 a lovit echipa națională a României U21 chiar înainte de meciul cu Italia. FRF a anunțat faptul că doi jucători au fost testați pozitiv înainte de zborul spre Frosinone. Florin Bratu a luat măsuri de urgență.

Cazuri de Covid-19 la naționala României U21

FRF a anunțat faptul că doi jucători ai naționalei U21 au fost testați pozitiv și sunt asimptomatici. Ei urmează să părăsească baza de antrenament de la Buftea. Mai mult, Vladimir Screciu a acuzat și el probleme medicale și este indisponibil.

Astfel, Florin Bratu s-a văzut nevoit să cheme la echipa națională alți doi fotbaliști. Este vorba despre Rareș Ispas (Sepsi OSK) și Marco Ehmann (Dinamo București).

În urma testării RT-PCR COVID-19 efectuate ieri de întreaga delegație, testare efectuată pentru deplasarea în Italia, doi jucători, colegi de cameră, au fost depistați pozitivi. Anterior acestui test, cei doi au avut un două rezultate negative, un test RT-PCR în urmă cu o săptămână și unul antigen rapid la intrarea în cantonament. Jucătorii sunt asimptomatici, au fost izolați și vor părăsi cantonamentul de la Centrul Național de Fotbal de la Buftea astăzi.

De asemenea, Vladimir Screciu a acuzat probleme de sănătate și va pleca și el la echipa de club pentru a se recupera. Staff-ul medical al naționalei U21 a considerat că fotbalistul de la CS Universitatea Craiova nu va putea fi recuperat în timp util până la meciul cu Italia, programat marți. Conform simptomologiei prezentate, Screciu are un diagnostic prezumtiv de lumbago în puseu acut.

Pentru a completa lotul, selecționerul Florin Bratu a trimis azi convocările pentru doi jucători: Rareș Ispas de la Sepsi OSK și Marco Ehmann de la Dinamo București. Aceștia urmează să se testeze RT-PCR și vom veni în cantonamentul după aflarea rezultatului„, se anunță pe site-ul frf.ro.

Lotul inițial al echipei naționale U21

PORTARI: Mihai Popa (FC Voluntari), Ștefan Târnovanu (FCSB), Szilárd Gyenge (FC Csikszereda Miercurea Ciuc);

FUNDAȘI: Alexandru Georgescu (Farul Constanța), Alexandru Țîrlea (Deportivo Alaves B/Spania), Radu Drăgușin (Sampdoria/Italia), Bogdan Racovițan (FC Botoșani), Vladimir Screciu (CS Universitatea Craiova), Ricardo Farcaș (Siena/Italia), Valentin Țicu (ACS Petrolul 52), Andres Dumitrescu (Sepsi OSK);

MIJLOCAȘI: Marian Șerban (Chindia Târgoviște), Damian Isac (UTA), Marius Corbu (Academia Pușkaș/Ungaria), Victor Dican (Universitatea Cluj), Dragoș Albu (U Craiova 1948 SA), Alexandru Cîmpanu (CS Universitatea Craiova), Rareș Ilie (FC Rapid), David Miculescu (UTA Arad), Alexandru Ișfan (FC Argeș), Alexi Pitu (Farul Constanța), Octavian Popescu (FCSB);

ATACANȚI: Ianis Stoica (FCSB), Jovan Marković (CS Universitatea Craiova), Louis Munteanu (Fiorentina/Italia).

Urmăriți Playsport.ro și pe