Românii au luat-o la mișto pe Simona Halep pe rețelele de socializare. Sportiva, ținta unui val de replici tăioase

Giosanu Catinca / 23.07.2021, 09:19
Românii au luat-o la mișto pe Simona Halep pe rețelele de socializare. Sportiva, ținta unui val de replici tăioase

Românii au luat-o la mișto pe Simona Halep pe rețelele de socializare. Sportiva de la malul mării a fost ținta unui val de replici tăioase. Cum a fost posibil ca logodnica lui Toni Iuruc să ajungă într-o asemenea situație și ce anume i-a determinat pe oameni să o trateze în acest fel pe ocupanta locului 10 în clasamentul mondial al tenisului feminin?

Românii au luat-o la mișto pe Simona Halep pe rețelele de socializare

Simona Halep a primit o multitudine de mesaje răutăcioase pe pagina personală de Instagram, după ce a apărut într-o nouă reclamă la deodorant. Blondina de 29 de ani nu a mai jucat niciun meci oficial din momentul în care s-a retras în turul secund al turneului de la Roma, la scorul de 6-1, 3-3 cu Angelique Kerber! Chiar dacă motivul absenței Simonei din circuit este unul foarte serios, unii dintre urmăritorii Simonei nu s-au putut abține și au ironizat-o pe sportivă.

În orice caz, accidentarea la gamba stângă suferită în data de 12 mai îi pune în continuare probleme Simonei Halep. Sperăm însă că se va adeveri ceea ce a spus antrenorul ei. Dareen Cahill a anunțat, de curând, că Halep va juca peste o lună într-un meci oficial. Fostul lider mondial s-a înscris deja pe lista turneului WTA de la Cincinnati, care de va disputa în luna august. Însă așa s-a întâmplat și la alte turnee, iar după un timp a anunțat retragerea. Sperăm că nu se va ajunge și de data aceasta în această postură.

Eleva lui Darren Cahill încasează sume cu multe zerouri chiar dacă absentează temporar din circuit! Halep intenționează să revină pe teren luna viitoare, la turneul care se va desfășura între 14 și 22 august.

Sportiva, ținta unui val de replici tăioase

Simona este sponsorizată de un brand de deodorante, pentru care a filmat o reclamă apreciată și criticată în același timp:

Folosesc Rexona zilnic, indiferent de ce imi rezervă ziua! E important pentru mine să nu am grija transpirației și pe teren, dar și intr-o zi de relaxare.”, a spus Halep în spotul publicitar postat pe pagina ei de Instagram.

Urmăritorii sportivei de la malul mării nu s-au putut abține de la comentarii și au ironizat-o pe jucătoarea de tenis:

Păi grija transpirației nu o mai ai deoarece nu mai joci tenis cam de mult… Să ne spui cum e sa fii în afara Top 10!”, i-a comentat Mate Cristian.

Un alt bărbat a postat o ironie amară în secțiunea de comentarii:

Dacă mi se permite o glumă, Simo, dă-te si pe gambă cu Rexona, dacă tot protejează așa de bine!”, a fost reacția lui Tudor Câmpean.