Românii de la Galatasaray sunt devastați după un nou eșec. Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, titulari în ultimul dezastru Cim-Bom

Giosanu Catinca / 09.01.2022, 08:33
Românii de la Galatasaray sunt devastați după un nou eșec. Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, titulari în ultimul dezastru Cim-Bom

Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan au răbufnit după ultimul meci al lui Galatasaray. Formația pregătită de Fatih Terim a pierdut iar în Turcia, în etapa 20 din Super Lig, în fața lui Giresunspor, cu scorul de 0-1. Astfel, a ajuns la 3 eșecuri suferite, motiv pentru care suporterii le-au adresat cuvinte jignitoare fotbaliștilor.

Cicâldău, uimit de ce se întâmplă la Galatasaray

Alex Cicâldău nu înțelege nici el prestațiile sub așteptări ale lui Galatasaray. Internaționalul român a stat pe teren până în minutul 73, în timp ce Olimpiu Moruțan a fost integralist. Cu toate acestea, Galata a pierdut meciul împotriva celor de la Giresunspor.

La finalul partidei, fostul jucător de la Universitatea Craiova a recunoscut că nu înțelege ce se petrece cu echipa sa pentru că nu reușește să mai aducă puncte.

„Nu înțeleg ce se întâmplă”

Cicâldău a spus că înțelege și reacția suporterilor. Totuși, el dă vina pe ghinion pentru eșecul formației ”CimBom” pentru că adversarii au înscris încă din primele minute.

Ne pare rău că am ajuns în situația asta. Nu înțeleg ce se întâmplă. Nu pot să înțeleg de ce nu putem câștiga. Suporterii noștri nu merită asta. Adversarii noștri au înscris probabil la prima lor ocazie în seara asta. Suntem foarte ghinioniști, nu putem să înscriem.”, a declarat Alexandru Cicâldău la finalul partidei, conform turcilor de la Fanatik.

Reacția acidă a lui Fatih Terim

Imediat după fluierul final al meciului cu Giresunspor, Fatih Terim a mărturisit că nu este obișnuit cu astfel de rezultate la Galatasaray.

Nu este plăcut. Sincer, a fost ceva la care nu m-am așteptat. Ne-am obișnuit să primim gol înainte să ajungem la poartă sau să primim gol la prima ocazie. Îmi pare rău, dar nu sunt obișnuit cu asta la Galatasaray. Unde sunt jucători tineri, sunt și suișuri și coborâșuri, dar întotdeauna sfârșim prost. Nu putem înscrie goluri ușoare. M-am săturat să tot spun asta. Jucătorii pe care îi numim marcatori sunt absenți. Au o problemă.”, a declarat oficialul, conform aceleiași surse.

”Plângem în vestiar”

Totuși, antrenorul formației ”CimBom” le-a luat partea elevilor săi. Tehnicianul a criticat reacția suporterilor care le-ar fi adresat cuvinte jignitoare jucătorilor.

Indiferent cu cine joacă, Galatasaray trebuie să câștige. Am început acest război știind de ce vom avea parte. Susțin acest proiect, îl protejez. Mergeam la vestiare când am auzit reacțiile din tribune. Am ieșit și i-am luat pe jucători unul câte unul. Nimeni nu merită așa ceva. Sunt alături de ei în momentele astea. Știu că sunt foarte supărați.

Plângem în vestiar. Am spus asta încă din prima zi în care am devenit antrenor. Trebuie să fim concentrați înaintea meciului și să râdem după partidă. Depinde de noi dacă după meci plângem sau râdem. Ei trebuie să își pună mâinile în cap și să se gândească la asta. Nu merită cuvintele urâte. Ei sunt cei care ne reprezintă în Europa și care ne vor duce sus. Suporterii sunt supărați, dar nu ar trebui să insulte. Bineînțeles că nici eu nu sunt obișnuit cu aceste rezultate. Avem parte de un sezon în care victoriile nu sunt suficiente.”, a mai spus Fatih Terim.